Meditaţia de iertare

Reamintesc că această meditaţie o puteţi realiza pentru acele persoane cu care aveți o neiertare, pe care le-aţi supărat, care v-au supărat, de care sunteţi ataşat/ă şi vreţi să vă eliberaţi, persoane care sunt din cercul dvs. intim, familial. Este recomandat a se face seara la culcare, dar eu fac această meditaţie atunci când simt.

Alegeţi un loc în care să nu fiţi deranjaţi. Puteţi folosi ce tip de protecţie doriţi sau să aprindeţi o lumânare. Respiraţia normală.

Folosiţi o poziţie a corpului specifică meditației. De exemplu:

  1. Staţi pe scaun, spatele drept, ochii închişi, vârful limbii în cerul gurii, palmele cu faţa în sus așezate pe genunchi, picioarele depărtate la laţimea umerilor. (fig. 1)

  2. Picioarele în lotus sau turceşte (femeile cu piciorul drept în afară, bărbaţii invers), vârful limbii în cerul gurii, palmele pe genunchi în mudra din fig.2.

  3. Picioarele în lotus sau turceşte (femeile cu piciorul drept în afară, bărbaţii invers). Staţi cu corpul relaxat, vârful limbii în cerul gurii, fruntea destinsã, pe faţã un uşor surâs, ochii închişi, palmele aşezate în dreptul abdomenului inferior, în gestul stabilitãţii (centrul palmelor este îndreptat în sus, vârful degetelor mari se ating uşor, celelalte patru degete ale palmelor se suprapun, pentru bãrbaţi palma dreaptã este dedesubt, stânga deasupra, pentru femei palma stângã este dedesubt, dreapta deasupra), trunchiul este drept. (fig.3)

  4. Staţi pe scaun, spatele drept, ochii închişi, sau picioarele în lotus sau turceşte (femeile cu piciorul drept în afară, bărbaţii invers), vârful limbii în cerul gurii, palmele în gestul rugăciunii. (fig.4)

 

Concentrarea atenţiei. Fixaţi-vă atenţia fie pe centrul inimii, fie pe Ajna (între sprâncene la mijlocul frunţii).

Aduceţi mental în faţa dvs. persoana dorită. Rostiţi mental următoarele cuvinte, încercând să le simţiţi sensul: „Iartă-mă , te iert,  te iubesc,  mulțumesc”! (Puteţi adăuga: te eliberez, mă eliberez!)

Apoi vă imaginaţi că îmbrăţişaţi persoana respectivă şi-i daţi voie să plece.

Puteţi aduce pe rând câte persoane doriţi.

Când doriţi să încheiaţi, deschideţi uşor-uşor ochii, frecaţi palmele, masaţi faţa, zona pãrului, bateţi uşor capul având palmele relaxate. Masaţi ceafa, urechile, zona umerilor, bateţi fiecare braţ cu palma, rotiţi capul, bateţi părţile laterale ale trunchiului, zona rinichilor şi picioarele. Aduceţi palmele ca la rugăciune şi înclinaţi-vă uşor.

Cu drag pentru voi! Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *