Meditaţia cu Unicornul personal 

Unicornii au naturi foarte mistice. În mod simbolic, reprezintă inocenţa, puritatea, claritatea, Iubirea şi bunătatea inimii.

Cornul lor este din energie divină pură și dizolvă negativitatea, ajută la vindecarea multor boli. Cornul de unicorn este de fapt o energie extinsă a celui de-al treilea ochi, care este o rază de lumină albă extrem de pură.

Despre Unicornii se spune că sunt din a 7-a și a 9-a dimensiune. Sunt puri și iubitori, au o energie divină, au vibrații extrem de mari și sunt atrași doar de lumină și puritate.

Ei cunosc scopul sufletului oamenilor și îi pot ajuta să-l găsească, dacă și când li se cere ajutorul.

Dacă doriți să vă conectați cu unicornii eliminați frica și negativitatea care îi pot respinge.

Se spune că de prin 2012 Unicornii vin în lumea noastră pentru a ne învăţa şi a ne arăta darul Iubirii necondiționate şi Puterea Vindecării prin Energiile lor şi prin Energiile Cornului Unicornilor. 

Unicornii trăiesc acum, aici cu noi chiar, dar vibrează la o frecvenţă mult mai înaltă ca a noastră și din acest motiv îi veţi putea vedea doar ocazional, atunci când voalul dintre lumi este foarte subţire. 

Culoarea unicornilor diferă de la o ţară/cultură la alta, dar majoritatea oamenilor spun că este alb pur. 

Dacă veți întâlni un Unicorn nu îl atingeți dvs., lăsați-l pe el să vă atingă primul. Se spune că este  dreptul unicornului să vă atingă el prima dată, altfel își pierde toată magia instantaneu.

Prin contactul cu ei, omul poate experimenta vindecarea sufletului său.

Unicornii pot vorbi cu noi în mod telepatic.

Trebuie să învăţăm să ascultăm şi să vedem cu inima şi cu mintea.

Pentru a vă creşte nivelul de energie şi pentru a primi mesajele şi energia unicornilor este aceia de a cere, în timpul meditaţiei, să vă întâlniți propriul Unicorn.

Unicornii ne pot ajuta să ne conectăm la scopul sufletului nostru și să-l urmărim, să ne deschidem al treilea ochi, să ne deschidem chakra inimii pentru a da și a primi iubire necondiționată, să ne vindecăm problemele sufletului care sunt aduse din viețile anterioare, ajută la realiniarea chakrelor dimensionale superioare precum steaua pământului, poarta stelară, steaua cauzală și a sufletului.

Meditaţia cu Unicornul personal 

Alegeți un loc și un timp în care nu riscați să fiți deranjați.

Pregățiți spațiul (purificați-l, folosiți o lumină difuză, aprindeți câteva lumânări).  Puteţi folosi muzică de relaxare.

Staţi jos pe un scaun sau întindeţi-vă într-un loc confortabil, închideți ochii, respiraţi adânc de 3 ori şi relaxaţi-vă.

Dacă nu reușiți să vă relaxați ușor, urmăriți-vă un timp respirația până când toți mușchii sunt relaxați.

Vizualizaţi-vă într-o pădure fermecată plină de păsări cântătoare şi copaci care se unduiesc în briza caldă blândă. Simțiți cum briza vă atinge fața. Intraţi în pădurea virgină, pură, plină de copaci minunaţi şi flori de diverse culori strălucitoare.

Vedeți o cărare care duce în mijlocul pădurii. Înaintaţi pe această cărare, respiraţi aerul pur şi curat, simţiți mirosul florilor, auziți cântecul păsărelelor și foșnetul frunzelor.

Deodată auziţi ceva cântând aproape de dvs. și susurul unei cascade. Urmaţi sunetul și o lume lume feerică vi se înfăţişează privirii.

Lumina soarelui auriu care își revarsă razele peste peisaj și peste apa cascadei vă dezvăluie zâne dansând vesele în cerc dincolo de perdeaua de apă a cascadei.

Una dintre zâne vine spre dvs., vă ia de mână și vă duce pe partea cealaltă a cascadei mistice. Cu uimire, observați în mijlocul cercului creat de zâne, mulţi unicorni strălucitori. Priviţi zânele dansând în jurul unicornilor. Simți dragoste necondiționată în jurul acestor zâne și Unicorni.

Zâna care vă ține de mână vă conduce spre aceste creaturile magice. Unul dintre unicorni vine la dvs, vă privește adânc în suflet. Simţiți o stare de calm şi de pace interioară nemaiîntâlnită. Simţiți un sentiment de iubire necondiţionată și o apropiere minunată între dvs şi unicorn.  

Simțiți un sentiment de înţelepciune şi înţelegere nemărginite care curg prin corpul dvs şi începeți să vezi lumea prin ochii unicornului, o lume plină de iubire şi lumină.

Stați un timp în această stare alături de Unicornul dvs. Simțiți-vă onorați că această ființă nobilă v-a ales.

După o vreme, unicornul vă atinge foarte blând cu cornul în centrul frunţii, în zona celui de-al 3-lea ochi şi simţiți o energie vindecătoare divină curgând prin corpul dvs.

Vă simţiți foarte fericiți şi recunoscători pentru că v-ați întâlnit ghidul unicorn, care, de acum înainte va fi cu dvs să vă asiste cu sfaturile lui înţelepte şi cu ajutor spiritual.

Acum a venit timpul să părăsiți unicornii şi pădurea, dar ştiți că puteţi reveni aici ca să vă reîntâlniți Ghidul Unicorn.

Ieşiți din pădure pe drumul pe care ați venit, încă simţind energiile mirifice și vindecătoare ale Unicornului curgând prin dvs.

Respirați adânc de 3 ori şi reîntoarceți-vă în lumea noastră și deschideți ochii când sunteți pregătiți.  

             După ce ați terminat Meditaţia Unicornului şi ați primit propriul Ghid Unicorn, puteți să-l chemați atunci când aveți nevoie de sfatul lui sau de vindecare.

             Această meditație vă va relaxa și vă va oferi vibrații mai înalte. Uneori, s-ar putea să simți diverse stări care sunt o modalitate normală de a elibera toxinele pentru a vă vindeca.

Uniune spirituală

Sursa de inspirație: Cursul Acordajul cu Unicornii

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

4 comentarii la „Meditaţia cu Unicornul personal 

    1. Eu recomand ca fiecare sa înregistreze meditația cu propria voce și să o asculte în stare meditativă. Subconștientul se simte astfel în siguranță și se relaxează urmând instrucțiunile vizualizării mult mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *