Meditația cu Îngerul păzitor și amuleta fericirii

Stați pe un scaun, spatele drept, ochii închiși, palmele în poală (pe coapse).

Inspirați și expirați adânc de câteva ori. Liniștiți-vă mintea.

Vizualizați cum din înaltul cerului, de la Tatăl Ceresc, se coboară o coloană de lumină aurie strălucitoare, vă înconjoară, vă umple tot corpul și vă face să străluciți.

În spatele dvs apare îngerul păzitor. E pace, iubire necondiționată  și lumină în jurul vostru. Îngerul vă cuprinde cu aripile sale și vă șoptește: „Am fost întotdeauna aici. Sunt îngerul tău păzitor. Te iubesc necondiționat. Te iubesc așa cum ești. Lasă-mă să te port într-o călătorie!”

Invocați-i pe Arhanghelul Mihail pentru protecție și pe Arhanghelul Rafael pentru vindecare.

În fața dvs apare o navă spațială de ce culoare doriți. Ușa se deschide și urcați împreună cu Îngerul păzitor și cei doi Arhangheli. Fiți atenți la ce simțiți, la ce observați pe geamul navei spațiale. Naveta aterizează pe un câmp verde. Coborâți. În față, la mică distanță vedeți o căsuță. Este casa sufletului dvs. Apropiați-vă, apăsați pe clanță și intrați în camera sufletului vostru. Observați și simțiți ce este în jurul dvs în această cameră. Observați lumina, culorile, mirosul, obiectele… Dacă simțiți nevoia să adăugați obiecte sau să faceți curat, faceți-o!

Pe un perete este o ușă. Deschideți-o! În fața dvs observați o grădină. Aceasta este locul dvs secret din suflet. Cum este grădina? Ce culori are? Observați lumina, culorile, mirosul, obiectele… Dacă simțiți nevoia să adăugați ceva, faceți-o!

Îngerul păzitor vă face semn să veniți spre un foișor. Acolo pe o măsuță este un obiect. Acest obiect este amuleta dvs pentru bucurie și fericire.

Pe măsuță observați un buchet de flori. Acesta este darul Îngerului păzitor pt dvs. Îmbrățișați-vă îngerul și mulțumiți-i cu recunoștință pentru acest cadou.

Întoarceți-vă la navă. Rugați-l pe Arhanghelul Rafael să vindece tot ce nu era vindecat în suflet. Mulțumiți-i! Mulțumiți-i Arhanghelului Mihail pentru protecție.

Începeți călătoria înapoi. Când aterizați, luați-vă la revedere de la cei trei însoțitori și coborâți.

Când simțiți că sunteți gata, deschideți ochii.

X

Acel obiect din foișor este cel care vă aduce bucurie. Ori de câte ori veți vedea sau veți atinge un obiect ca cel din foișor vă veți conecta la fericire.

Navigare în articol

9 comentarii la „Meditația cu Îngerul păzitor și amuleta fericirii

 1. Hi there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
  My site addresses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from
  each other. If you might be interested feel free to send
  me an e-mail. I look forward to hearing from you!

  Superb blog by the way!
  bayern munchen fotbollströjor

 2. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Chrome, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

  Voetbalshirt

 3. I just want to say I am just beginner to blogs and certainly savored this website. Likely I’m want to bookmark your blog . You absolutely have amazing stories. Cheers for sharing with us your blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *