MEDITAȚIA CU DRAGONUL PREFERAT

Sunt mai multe metode și meditații pentru a vă contacta sau întâlni dragonul.

Dragonii au diferite culori și specializări. Pot avea unul sau mai multe capete.

Puteți găsi pe internet informații despre culorile și specializările lor.

Vă propun azi o meditație cu dragonul alb dar puteți folosi în meditație culoarea dragonului cu care doriți să lucrați și cu care vă este îngăduit să comunicați.

MEDITAȚIA CU DRAGONUL PREFERAT

Așezați-vă pe un scaun, spatele drept, palmele pe coapse. Închideți ochii. Relxați-vă corpul și mintea inspirând și expirând adânc de câteva ori.

Inspirați numărând până la 4, apnee 4 secunde, expirați profund și lent. Repetați până simțiți că sunteți liniștiți mental.

Dați intenția că plecați într-o călătorie să vă întâlniți dragonul alb (sau de culoarea pe care o doriți, în funcție de ce abilitățile dragonului cu care doriți să lucrați), îngăduit dvs de Dumnezeu.

Vă vizualizați în fața unei poienițe însorite plină de flori în culori diferite. Înaintați, auziți ciripit de păsărele, simțiți mirosul ierbii, auziți susurul apei aflate în depărtare, vedeți zburând fluturi frumos colorați. Ajungeți în dreptul unui pârâu, băgați-vă mâinile în apa lui, simțiți-i răcoarea, luați apa în pumni și gustați-o.

Continuați-vă drumul și observați o vale adâncă. Observați trepte (scări) care coboară spre acea vale. Coborâți numărând treptele, 1, 2, 3….10. Înaintați și la câțiva metrii în fața dvs observați o mică stâncă albă.

Observați că se apropie o silueta albă din îndepărtare, nu o distingeți clar. Cu cât se apropie vă dați seama că este un dragon. Se  așează pe stâncă. Studiați-l. Are aripi? Câte picioare are? Câte degete? Are gheare? Cum îl cheamă? Este supărat? (Dacă nu puneți intenția de la început să aibă o anumită culoare, puteți observa ce culoare are) Etc.

Mulțumiți-i că a venit. Întrebați-l dacă are vreun mesaj pentru dvs, dacă îl puteți ajuta cu ceva, cu ce vă poate ajuta el. Îi puteți spune de ce ați dorit să vă întâlniți cu el și cu ce ați dori să vă ajute.  Întrebați-l dacă îl puteți chema când aveți nevoie de el.

Un dragon trebuie învins pentru a vă asculta și a fi al dvs.

Dacă practicați Reiki activați-vă palmele. Activați pe el CKR invers cu intenția de a-l învinge și de a-i înoda capetele. Cu palmele activate dați-i lumină și iubire cu intenția de a-l învinge fără a-l răni. Puteți simți sau auzi că l-ați învins. Se pot folosi cruci de lumină cu aceeași intenție, de a-l învinge cu lumină și iubire.

Deznodați-i capetele. Puteți comunica în continuare cu el. Ce vă cere, ce vă sfatuiește?

Mulțumiți-i pentru comunicare. Spuneți-i că îl iubiți și, dacă doriți, că veți avea grijă de nevoile lui.

Luați-vă la revedere și îndreptați-vă spre trepte, numărând invers: 10, 9…..1. Ajungeți la pârâu, apoi în poieniță și când doriți deschideți ochii, mișcați-vă și masați-vă ușor corpul.

Uniune Spirituală

Daniela

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *