MEDITAŢIA CONŞTIINŢEI CRISTICE transmisă de SANANDA prin sachi

 

Chemaţi EU SUNT PREZENŢA să fuzioneze cu voi!

Vizualizaţi un cerc de Lumină Aurie, cu o Cruce de Aur cu Patru Direcţii în centru, care stă deasupra Chakrei Coroanei. Acesta este simbolul Conştiinţei Cristice.

Cereţi acestui simbol să coboare şi să fuzioneze cu Chakra Coroanei voastre. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereţi-i acum să coboare şi să fuzioneze cu cel de-al treilea ochi al vostru. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereți-i acum să coboare şi să fuzioneze cu chakra gâtului vostru. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereţi-i acum să coboare şi să fuzioneze cu chakra timusului vostru. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereți-i acum să fuzioneze cu chakra inimii voastre. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereți-i apoi să fuzioneze cu chakra plexului vostru solar. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereți-i acum să fuzioneze cu chakra voastra sacrală. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereți-i acum să fuzioneze cu chakra voastră rădăcină. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Cereți-i acum să fuzioneze cu chakra voastră stelară a pământului. Respiraţi adânc de 3 ori. Cereți-i să se rotească de 3 ori în sensul acelor de ceasornic şi de 3 ori în sens antiorar. Respiraţi adânc de 6 ori şi cereţi-i să se oprească.

Staţi şi fiţi liniştiţi câteva minute şi permiteţi-vă să simţiţi energia!

Acum, vizualizaţi o Cupă Aurie stând deasupra Chakrei Coroanei. Această cupă este plină cu Lumina Aurie a Conştiinţei Cristice. Observaţi acum cum curge această Lumină Aurie a Conştiinţei Cristice în jos, prin coloana voastră centrală şi vă umple chakrele. Începeţi cu Coroana şi mergeţi în jos până la chakra voastră stelară a pământului. Respiraţi adânc de 12 ori.

Apoi vizualizaţi Lumina Aurie revărsându-se şi umplându-vă toate celulele corpului. Apoi, se expandează şi umple toate corpurile voastre de energie, mai întâi pe cel eteric, apoi pe cel emoţional, pe cel mental şi apoi pe cel spiritual. Respiraţi profund de 12 ori.

Acum stați şi simţiţi-vă ca fiind Lumina Aurie pură a Conştiinţei Cristice! Permiteţi-vă doar să fiţi în această energie!

Apoi încetişor, deschideţi-vă ochii!

      „Această meditaţie a fost oferită de SANANDA prin sachi, pentru toţi ca să fie folosită în purificarea şi în menţinerea conectării la Prezenţa voastră Cristică.

Vă rugăm distribuiți-o gratis!”

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *