Meditaţia  Arborelui

 

Această meditaţie este utilă pentru vindecarea câmpului dvs energetic.

Aduceţi-vă conştiinţa prin respiraţie în corp. Aduceţi atenţia de la exterior la interior. Respiraţi abdominal profund (din burtă) de mai multe ori.

În ochii minţii sau în inimă vizualizaţi un copac. Acesta poate veni spre dvs sau dvs mergeţi la el.

Simţiţi calitatea esenţei lui. Întrebaţi-l dacă puteţi intra în el, faceţi paşi spre el şi intraţi în el. „Călătoriţi” în jos, prin rădăcinile lui adânc în pământ. Simţiţi cum absorbiţi apa şi nutrienţii. Simţiţi sprijinul/ stabilitatea dată de rădăcini, copacului. Păstraţi conştientizarea în rădăcini şi după un timp, urcaţi în trunchiul copacului. „Călătoriţi” în sus în frunze. Simţiţi cum luaţi lumină. După ce menţineţi un timp această conştientizare în frunze reveniţi la trunchi. Mulţumiţi copacului, ieşiţi din copac.

Simţiţi-vă ca un copac care-şi înfinge rădăcinile adânc în pământ şi care-şi întinde crengile înfrunzite în sus spre cer. Vizualizaţi o coloană de lumină aurie care coboară din cer prin dvs în central şi în acelaşi timp vedeţi o lumină verzuie care urcă din Pământ prin „rădăcinile dvs”. şi aceste două energii se amestecă în coloana vertebrală, apoi lăsaţi-le să radieze în interiorul şi în exteriorul corpului, până când această energie combinată ajunge la 1-2 m de dvs. Cu mâinile ridicate deasupra capului, coborâţi-le ca şi când creaţi un cerc în jurul dvs. pentru a ancora această energie în câmpurile dvs.

Respiraţi adânc de câteva ori, conştientizaţi că aţi terminat meditaţia.

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *