Meditaţia Abundenţei

 

Întâi vom face o călătorie prin chakre pentru a le purifica și pentru a planta semințele abundenței.

 Meditație ghidată

Închideţi ochii, respiraţi profund şi relaxaţi-vă! Tot ce vom face, va fi uşor şi relaxant. Doar permiteţi-vă să fiţi, abandonaţi-vă vocii mele şi clipei şi invitaţi uşor universul să vă ofere toate darurile şi virtuţile.

Mai întâi, vom respira uşor, spre un loc liniştit, numărând înapoi, de la zece până la unu. Când vom ajunge la unu, veţi fi foarte, foarte relaxaţi

Şi acum, respiraţi. Inspiraţi, zece, zece, zece şi expiraţi, nouă, nouă, nouă. (număraţi înapoi până la unu)

Şi acum, respiraţi adânc din nou şi când faceţi asta, imaginaţi-vă o scenă liniştită, un lac cu o pasăre planând uşor deasupra. Aceasta să fie o scenă centratoare, pe care să o folosiţi mai târziu, oricând veţi avea nevoie să fiţi relaxaţi. Doar imaginaţi-vă această scenă şi ea va chema înapoi întreaga relaxare şi deschidere a acestei şedinţe.

Acum, vom elibera uşor tensiunea din toţi centrii voştri energetici. Aceştia sunt locurile din corpul vostru, în care curge energia înăuntru şi în afară şi se numesc chakre. Vom intra în chakre şi pentru fiecare, vă veţi plasa atenţia acolo, relaxându-o şi lăsând energia să curgă. Puteţi să vă imaginaţi culoarea asociată cu acea chakra. Sau puteţi să nu faceţi nimic din acestea şi în mod simplu să vă relaxaţi şi să ascultaţi cuvintele. Orice veţi face sau nu veţi face, este bine.

Să începem cu prima chakra, care este localizată la baza coloanei. Dacă sunteţi aşezaţi, puteţi să vă imaginaţi energia din coloana voastră extinzându-se în jos prin această chakra, spre pământ. Imaginaţi-vă culoarea roşie şi apoi uşor eliberaţi orice tensiune aveţi în această zonă.

Eliberaţi orice frică aveţi, legată de a avea un acoperiş deasupra capului şi a avea mâncare pe masă. Eliberaţi orice frică legată de a supravieţui în această lume. În schimb, umpleţi-vă cu siguranţă şi protecţia universului, cu cunoaşterea sigură că sunteţi iubiţi şi îngrijiţi de el. Sunteţi în siguranţă. Sunteţi protejaţi. Acesta este adevărul. Permiteţi acestui sentiment să se împrăştie în voi, cu energia care curge prin această chakra, prindeţi rădăcini în pământ şi în stabilitatea lui. Înrădăcinaţi-vă în pământ şi spijiniti-vă pe natură. Conştientizaţi-vă ca pe un copil al naturii, liber şi lipsit de griji, unu cu Tot Ce Este în această lume fizică, obţinând ce aveţi nevoie, ca o parte a curgerii naturale, uşoare care este viaţa.

 Şi, doar pentru un moment, imaginaţi-vă cum aţi dori să fie acestă parte a vieţii voastre, cum aţi dori să trăiţi în armonie şi siguranţă, stabili şi conectaţi, fiecare cu totul, într-un mod uşor şi plin de graţie

***

 Şi acum, lăsaţi-vă atenţia să urce uşor în corp în cea de-a doua chakra, care este chakra sexualităţii şi creativităţii. Imaginaţi-vă culoarea portocalie, când vă concentraţi atenţia pe organele voastre sexuale, locul plăcerii şi al pasiunii, locul creativităţii fundamentale, care este creaţia vieţii. Relaxaţi orice frici pe care le aveţi, legate de propria atractivitate şi sexualitate. Relaxaţi orice tensiune aveţi în legătură cu găsirea perechii, sau de a avea copii.

Această curgere de energie nu este legată doar de sexualitate şi de plăcerile corpului, ci şi de pasiunea voastră legată de viaţă, de abilitatea voastră de a simţi viaţa în mod vibrant şi de a afla mare plăcere în viaţă, prin şi în afara sexualităţii. Simţiţi curgerea echilibrată, lină, a energiei de aici, curăţându-vă de dependențe şi de pofte şi umplându-vă, în schimb, cu o conectare vibrantă cu ceea ce este, plini de emoţie în legătură cu lucrurile noi şi bucuria ce urmează pasiunilor voastre. Eliminaţi frica şi permiteţi-vă să recunoaşteţi propriul farmec şi utilizaţi-l în căutarea a tot ce vă place.

Simţiţi echilibrul aici, echilibrul dintre dorinţele şi poftele fizice şi plăcerea de a fi, în mod simplu, o fiinţă vie! Permiteţi curgerea aici, să fie uşoară şi fină, deschisă şi cursivă, nu închisă şi chinuită. Nu prinsă sau sărăcăcioasă. Doar deschisă, cursivă şi echilibrată.

Şi, pentru o clipă, imaginaţi-vă ce v-aţi dori în această parte a vieţii, în legătură cu orice relaţie pe care o doriţi, cu copiii pe care doriţi să-i aveţi sau să îi îngrijiţi şi alte pasiuni ale voastre, căutarea artelor creative, a unei munci împlinitoare, a conectărilor şi fuziunii cu alţi oameni, a schimbării libere dintre a atrage şi a fi atras.

  ***

Şi acum, mutaţi-vă uşor atenţia pe a treia chakra, pe stomac, pe plexul solar şi imaginaţi-vă culoarea galbenă. Acesta este centrul vostru, locul din care vă puteţi schimba direcţia spre propria voastră senzaţie de bine, locul acelui sentiment de bine, care este legat de intuiţia voastră şi de conectarea cu sinele-suflet prin corpul vostru.

Acesta este şi centrul rezervorului de pace, pe care îl veţi înălţa, când veţi creşte spiritual, locul care vă aminteşte cine sunteţi.

Şi acesta este locul voinţei voastre, a intenţiilor voastre, a speranţelor şi dorinţelor voastre. Şi, aveţi nevoie să fiţi echilibraţi aici, ca speranţele şi dorinţele voastre, scopurile şi intenţiile pe care le-aţi ales pentru voi să fie în profundă aliniere cu acel sine profund, care sunteţi. Când sunteţi echilibraţi aici, când energia curge liber şi uşor, veţi ști că dorinţele voastre şi dorinţele universului sunt una şi că sinele vostru superior vă ghidează, vă conduce, prin acel sentiment de pace şi confort, din plexul vostru solar.

Simţiţi acea pace acum! Simţiţi acest centru! Curgeţi cu acest centru, echilibraţi şi plini de energie. Simţiţi cine sunteţi, cine sunteţi cu adevărat, în afară de dorinţele şi cerinţele altora, în afară de ceea ce vi s-a spus să faceţi. Eliberaţi toate fricile legate de a fi cine sunteţi şi îmbrăţişaţi-vă în perfecţiunea voastră acum, din acest rezervor profund de pace centrată.

*

Acum, mutaţi-vă uşor atenţia în inimă şi imaginaţi-vă culoarea verde. Acesta este locul iubirii. Şi când deschideţi uşor această chakra şi permiteţi energiei să curgă înăuntru şi în afară, poate veţi simţi iubirea nesfârşită a universului curgând şi purificând toate fricile, toate dubiile. Sunteţi cine sunteţi şi acest fapt este perfect. Sunteţi cine sunteţi şi sunteţi iubiţi în mod profund, aşa cum sunteţi. Permiteţi iubirii universale să curgă înăuntru şi să vă purifice de toate sentimentele negative. Apoi lăsaţi-o să pătrundă în interior şi umpleţi-vă cu iubire, cu iubire pentru voi-înșivă, cu iubire pentru viaţa însăşi. Lăsaţi-o să curgă şi să curgă, până când veţi fi atât de plini, încât iubirea se va revărsa şi apoi va atinge pe ceilalţi, pe cei din viaţa voastră, pe acele persoane din viaţa voastră care doriţi să fie conectaţite cu iubirea şi apoi în afară, în afară, până atinge tot ce există în viaţa voastră.

Conştientizaţi această plăcere de a dărui! Conştientizaţi că universul vă dăruieşte, vă oferă întreaga iubire de care veţi avea nevoie vreodată şi o acceptaţi profund în voi, până deveniţi plini şi apoi o dăruiţi altora. Curgerea nu este una a lipsei. Energia de aici nu este un gol sau un loc de umplut, dorind ca voi să aveţi mai multă iubire. Este vorba, în schimb, de o plenitudine, o conştientizare sigură, caă totul este iubire şi că toată această bunăstare şi abundență a întregului univers, se revarsă sub forma minunatelor ape ale iubirii, ale iubirii simţită liber, ale iubirii dăruite în mod liber.

Şi, pentru un moment, simţiţi iubirea universului curgând în interior. Simţiţi-o curgând şi umplându-vă, atât de mult încât vă revărsaţi şi iubirea voastră curge nesfârşit, spre tot ce există în viaţa voastră.

*

 Acum, mutaţi-vă uşor atenţia spre chakra gâtului vostru şi imaginaţi-vă culoarea albastră. Aici, abundența universului se face simţită prin exprimarea voastră deschisă, privitor la cine sunteţi. Voi simţiţi cine sunteţi în centrul vostru. Voi îl coloraţi cu iubirea din inima voastră, iubindu-vă în mod profund. Şi acum, prin gâtul vostru vă exprimaţi în exterior, deschişi şi plini de iubire.

Şi din nou, ca şi cu iubirea, este vorba de a primi şi de a dărui. Îi ascultaţi pe alţii şi îi înţelegeţi. Comunicaţi cu ei. Şi vă exprimaţi pe voi. Când sunteţi echilibraţi, când energia curge înăuntru şi în afară, veţi fi capabili să exprimaţi cine sunteţi, în timp ce încă veţi lucra bine cu ceilalţi. Aceasta este o combinaţie foarte puternică, a învăţa să îi asculţi pe alţii şi a-i accepta profund, a-i înţelege şi apoi a găsi o cale de a exprima cine sunteţi, de asemeni. Mare parte a propriei voastre abilităţi de a crea abundenţă în viaţa voastră se trage din asta, din această exprimare deschisă şi creativă a voastră, în contextul comunicării cu ceilalţi.

Şi aici, de asemeni, permiţând acestei energii să curgă liber şi cu ușurință înăuntru şi în afară, veţi învăţa să ascultaţi nu numai cu urechile, cu intuiţia, pentru a înţelege oamenii la un nivel mai profund, pentru a pătrunde în ei şi a şti ce simt, ce vor. Şi, veţi crea mare abundenţă şi oportunităţi prin deschiderea acestui flux al comunicării la toate nivelele.

Şi acum, când vă menţineţi atenţia asupra gâtului vostru imaginaţi-vă unele modalităţi pe care le-aţi dori, de a vă exprima şi de a vă deschide abilitatea voastră de a aduce cunoaşterea şi înţelegerea celorlalţi, în timp ce exprimaţi cine sunteţi!

*

Şi acum, mutaţi-vă uşor atenţia în locul din mijlocul frunţii, cunoscut ca al treilea ochi şi imaginaţi-vă culoarea albastru-indigo profundă. Aici voi veţi deschide mai larg locul intuiţiei voastre. Acum, ca şi sentimentul psihic din plexul solar şi comunicarea intuitivă prin gât, voi puteţi să vă deschideţi puterea de a vizualiza, abilitatea de a vedea ce este, ce a fost şi ce va fi în următorul moment. Deschideţi-vă către toată cunoaşterea din univers! Învăţaţi să aveţi încredere în această parte din viaţa voastră, să aveţi încredere în curgerea liberă a cunoaşterii şi înţelegerii. Eliberaţi-vă de vechile ideii şi de restricţii. Deschideţi-vă spre un univers nelimitat, strălucind de posibilităţi. Observaţi cum vă înconjoară oportunităţile, în fiecare moment. Observaţi cum schimbarea este doar o deschidere a oportunităţilor, pe care le puteţi atrage.

Permiteţi curgerea liberă a energiei înăuntru şi în afară, începeţi să vă eliberaţi de ciclul aşteptărilor şi dezamăgirilor, în schimb, îmbrăţişaţi viaţa prin toate posibilităţile ei scânteietoare, viaţa cu oportunităţile abundând la fiecare colţ.

Şi pentru un moment, cu atenţia îndreptată aici, pe al treilea ochi, imaginaţi-vă unele lucruri pe care aţi dori să le creaţi în viaţa voastră abundentă. Imaginaţi-vă viaţa pe care doriţi să o aveţi, în mod viu şi deschis. Permiteţi-vă să simţiţi acestea! Permiteţi-vă să fiţi acestea! Permiteţi-vă să vă îngrijiţi!

*

 Şi acum, mutaţi-vă uşor atenţia spre vârful capului şi imaginaţi-vă culoarea violet! Simţiţi energia care se deschide şi se extinde aici, conectându-vă cu propriul vostru sine-suflet. Mai întâi concentraţi-vă pe chakra coroanei capului. Simţiţi curgerea uşoară a energiei în capul vostru şi în jos prin întregul corp. Simţiţi-vă simţul intuitiv al cunoaşterii extinzându-se şi deschizându-se, chiar acea cunoaştere subtilă, ca totul este aşa cum ar trebui să fie.

Şi acum, imaginaţi-vă o coloană aurie de energie înălţându-se din vârful capului în sus, mai sus spre propriul vostru sine-suflet, spre Sinele Divin, care este Sursa adevărului vostru şi a fiinţei voastre. Observaţi coloana de energie aurie şi lăsaţi energia să curgă în jos. Extindeţi calea energiei. Extindeţi-o mai mult şi observaţi toată energia coborând în voi.

Şi când ea coboară prin cap simţiţi-o, urmaţi-o în jos în corpul vostru. Simţiţi cum curăţă orice ultimă urmă/rămășiță a fricii şi a îndoielii. Ea curăță viziunea voastră, ca voi să puteţi vedea clar. Ea va curăţa gâtul ca voi să vă puteţi exprima şi să comunicaţi cu ceilalţi. Ea va curăţa inima, ca voi să puteţi primi şi dărui iubirea. Ea va purifica centrul vostru, încât să aveţi mereu un rezervor plin profund de pace în interior. Ea purifică locul pasiunii şi a sexualităţii, încât să puteţi să vă bucuraţi de placeriile din acest plan al vieţii fizice. Ea va purifica chakra bazei, încât voi veţi şti întotdeauna că sunteţi iubiţi şi protejaţi, ca întotdeauna să vă simţiţi împământaţi, în siguranţă şi stabili şi să ştiţi că totul va fi bine.

Lăsaţi această energie aurie să curgă prin coroana capului şi să vă umple cu iubire, cu bucurie şi cu pace, atât de mult încât voi să începeţi să zâmbiţi, atât de mare este bucuria!

*

 Şi acum, noi suntem pregătiţi să plantăm seminţele abundenței din viaţa voastră. Luaţi fiecare din lucrurile pe care vi le-aţi imaginat, calea pe care doriţi să fie viaţa voastră, imaginați-vi-le pe scurt, din nou şi puneţi-le în palma mâinii voastre. Este o micuţă sămânţă pe care o vom planta în Univers, o vom lăsa să germineze, să încolţească şi să crescă. Imaginaţi-vă tot ce aţi dori să creaţi în viaţa voastră ca pe o sămânță şi puneţi-o în palma mâinii.

*

Şi acum, vom invita pasărea albastră să vină şi să ia aceste semnite, să zboare departe şi să le planteze pentru voi, ca ele să poată creşte şi înflori şi să creeze abundenţă în viaţa voastră. Ţineţi mâinile îndepărtate! Observaţi pasărea albastră coborând şi luând seminţele şi plantându-le în univers, într-un sol fertil.

Observaţi-vă cum vă ţineţi mâinile deschise. Observaţi cum trebuie să lăsaţi să plece seminţele, ca ele să fie plantate. Dacă veţi ţine pumnul închis, dacă veţi încerca să controlaţi seminţele, nu veţi avea succes, nu aşa cum veţi dori, dacă pasărea ar veni şi le-ar planta în locul cel mai bun. Pentru că pasărea albastră cunoaşte nu doar ce doriţi voi în viaţă, ci cunoaşte şi dorinţele şi voinţele celorlalți. Pasărea albastră cunoaşte inimile şi minţile tuturor oamenilor, cu care vă veţi intersecta, cunoaşte acţiunile pe care le vor face şi planurile pe care le vor realiza şi aşa această minunată pasăre albastră, poate să pună semințele chiar acolo unde vor acţiona mai bine, în locul cel mai potrivit, ca să crească şi să înflorească.

Şi, tot ce aveţi nevoie, este să le lăsaţi să plece. Lăsaţi să plece şi eliberaţi acele dorinţe în lume. Şi apoi, când veţi face alegeri pe durata zilei, când veţi avea o oportunitate de a acţiona, priviţi în jur şi observaţi atent. Deschideţi-vă toate curgerile energetice şi lăsaţi să curgă informaţia în voi. Observaţi ce oportunităţi există, chiar aici, chiar acum. Observaţi dacă există ceva care apare într-un loc neaşteptat. Urmaţi acel sentiment din centrul vostru, care vă spune ce să faceţi, ce este bine pentru voi. Urmaţi acel sentiment din gât, care vă spune când este momentul să rostiţi partea voastră şi cum să o faceţi. Urmaţi acea viziune, acea cunoaştere. Lăsaţi-vă toată energia să curgă şi să se echilibreze şi apoi faceţi ce simţiţi că este bine.

Asta este tot. În fiecare moment, în fiecare zi, faceţi ce simţiţi că este bine. Faceţi asta şi seminţele pe care le-aţi plantat vor începe să crească şi să înflorească. Şi mai mult decât atât se va întâmpla. Alte plante la care nu v-aţi gândit nicicând, vor creşte alături şi veţi fi înconjuraţi de abundență plină de graţie, a unui univers curgând liber, stropiţi cu iubirea sa nesfârşită.

Şi acum, este momentul să revenim. Inspiraţi profund de câteva ori. Mişcaţi-vă degetele şi apoi picioarele. Mişcaţi-vă mâinile şi apoi braţele. Ridicaţi-vă braţele deasupra capului şi întindeţi-le. Rotiţi-vă uşor umerii. Respiraţi profund şi deschideţi ochii.

Şi când ieşiţi în lume astăzi, amintiţi-vă: Deschideţi-vă! Revărsaţi-vă! Echilibraţi-vă! Eliberaţi-vă! Observaţi! Acţionaţi!

Ah, cât de uşoare sunt toate!

Sursa google

 

 

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *