Mantre pentru abundență și prosperitate

 

Este bine ca recitarea mantrelor să se facă zilnic, timp de 10- 30 de minute, chiar și o oră, într-o stare de liniște și concentrare mantrei și mai ales asupra intenției.

 – Om Vasudhare Svaha – mantra pentru bani
(pronunțat Om Wa Su Dha Rei Swa Ha, repetată de 108 ori într-o sesiune). Pentru a spori bogăția și prosperitatea, pentru ca devoții să-și poată urmări scopurile spirituale cu o mai mică distracție fizică și lumească.

Om Shrim Maha Lakshmiyei Swaha- pentru abundență
(pronunțat Om shreem mă-ha lahk-shmee-yay swah-ha, de repetată de 108ori). Mantra pentru abundență, fie că este vorba de mai multă sănătate, bogăție sau fericire. Puteți cânta această mantră către zeița Lakshmi, întruchiparea zeiței hinduse a norocului, prosperității, bogăției și frumuseții, este Zeița care este responsabilă de modificarea suportului vibrațional sau a câmpului din jurul banilor, bogăției și abundenței. Este recomandată cântarea mantrei de 108 ori în fiecare zi, timp de 40 de zile. Unii îl scandează timp de 10 minute. Uneori, mantra permite doar un mic flux de abundență, dar alteori, un potop de noroc vine foarte repede. Multe lucruri pozitive se întâmplă oamenilor care invoca Lakshmi.

Om Namo Narayanay (repetată de 108 ori).  Mantra aduce dragoste, prosperitate, abundență, glorie, tărie, înțelepciune și cunoaștere și toate vibrațiile pozitive din și în jurul dvs. Restaurează seninătate și armonie între minte și corp. Eliberează emoțiile negative.

Om Hrim Shri Lakshmi Bhyo Namaha (repetată de 108 ori) Utilizare: Creați abundență, deschide inima către posibilități noi.

       Se spune că atunci când se recită o mantra în sanskrita pentru prima dată, pentru a fi eficientă, trebuie recitită de 800 de ori. Apoi de 108 ori, de trei ori pe zi, dimineața, la prânz și seara, cu mintea calmă, relaxată, fără a fi distrasă de nimic.

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Mantre pentru abundență și prosperitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *