Mantra pentru chakra rădăcină

Chakra rădăcină, Muladhara sau chakra roșie,  este centrul stabilității, situată la baza coloanei vertebrale și a planșeului pelvian, este asociată cu element de pământ. Ca atare, se concentrează pe nevoile de bază: adăpost, siguranță, hrană și apă. Emoțional, implică abilitatea ta de a ne elibera și de a ne simți în siguranță. La nivel mental și emoțional, un blocaj în chakra rădăcinii poate duce la frică, anxietate și coșmaruri.

Chakra rădăcinii fiind legată de stabilitate și, dacă baza nu este stabilă, orice altceva va începe să se clatine. Avem nevoie de împământare.

Ganesha se spune că guvernează chakra rădăcinii.

Mantra „Om gam ganapataye namaha” apelează la ajutorul lui Ganesha, oferă energie pentru a deschide chakra rădăcinii și a merge mai departe în viață fără teamă, elimină blocajele, reduce gândurile anxioase, împământează. 

Om gam ganapataye namaha este o bună mantră, deoarece binecuvântează noi începuturi și calmează temerile asociate cu o situație necunoscută. Dacă sunteți pe punctul de a începe un nou loc de muncă sau să semnați un contract comercial/financiar important, repetarea acestei mantre vă poate fi utilă pentru a vă liniști mintea și pentru a vă simțiți împuterniciți.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *