MANIFESTAREA

     Manifestarea este o metodă de programare a minţii subconştiente pentru a obţine un lucru pe care-l doriţi sau care vă trebuie. Pentru a vă concretiza manifestarea, este nevoie de câteva lucruri. Mai întâi, trebuie să ştiţi ce vreţi, deoarece gândurile confuze sau incomplete vor manifesta foarte puţin. Dacă vă doriţi o maşină nouă, trebuie să ştiţi modelul, anul, culoarea, accesoriile – tot ce doriţi. Dacă vreţi talent sau o anumită aptitudine, fiţi siguri că ştiţi exact ce reprezintă.

Când sunteţi siguri că ştiţi ceea ce vreţi, urmaţi acest procedeu simplu: Găsiţi-vă o poziţie comodă. Ţineţi cristalul în mâna stângă. Închideţi ochii. Vedeţi cristalul în faţa voastră, stând cu vârful în sus. Observaţi-l cum creşte până ajunge cât o casă. Iată o uşă deschisă. Intraţi încă o dată, priviţi în jurul vostru. Uitaţi-vă la Lumina care pătrunde prin plafon şi străluceşte pe pereţi şi podea. Simţiţi mirosul cristalului. Ascultaţi sunetul deosebit. Gustaţi cristalul. Simţiţi temperatura. Pipăiţi pereţii şi simţiţi suprafaţa.

Mergeţi către uşa pe care scrie „camera de manifestareˮ. Intraţi şi priviţi în jur. Pereţii sunt din aur masiv. Pardoseala este verde. Tavanul este bătut cu milioane de pietre scumpe, scânteind în toate culorile curcubeului. În cameră pluteşte un sentiment cald, de prosperitate generală.

Dacă manifestaţi o maşină nouă, trebuie să aduceţi imaginea maşinii în camera de manifestare. Priviţi-o cu atenţie şi constataţi că are culoarea, interiorul, modelul şi marcă pe care vi le doriţi. Asiguraţi-vă că are toate accesoriile (radio, aer condiţionat, casetofon stereo, capotă de soare, filtru de cafea, saună, rezervor de apă caldă, bazin sau orice alt lucru doriţi).

Deschideţi portiera şi luaţi loc pe scaunul şoferului. Simţiţi perna scaunului, puneţi picioarele pe pedale, verificaţi luminile, claxonaţi şi simţiţi mirosul nou al interiorului. Conştientizaţi întreaga maşină cu toate simţurile voastre. Apoi căutaţi în compartimentul pentru mănuşi şi scoateţi de acolo factură cu numele vostru, pe care scrie ACHITAT INTEGRAL. Luaţi chitanţa, puneţi-o în buzunar şi spuneţi cu voce tare: „Maşina este a mea, o posed, îmi aparţineˮ. Spuneţi asta de trei ori, cu cât de multă simţire şi convingere puteţi. Încheiaţi manifestarea cu afirmaţia: „În tot ce creez, Divinitatea să-mi fie călăuzăˮ. Acum, ieşiţi din camera de manifestare, ieşiţi din cristal şi intraţi din nou în corpul fizic. Când vă simţiţi bine, deschideţi ochii. Procedaţi astfel de două ori pe zi, timp de 33 de zile.

Dacă vreţi să manifestaţi un talent, alegeţi-l cu grijă. Vreţi să fiţi pictor? Artist? Ce gen de pictură admiraţi cel mai mult?

Găsiţi-vă o poziţie comodă. Ţineţi cristalul în mâna stângă.

Închideţi ochii şi vedeţi cristalul în faţa voastră, crescând cât o casă. Intraţi în el. Mergeţi către camera de manifestare şi intraţi în ea. Aduceţi-i înăuntru pe artiştii pe care-i admiraţi şi convingeţi-i să vă arate cum să pictaţi. Realizaţi un tablou în interiorul cristalului. Ieşiţi din cristal şi transferaţi pe pânză ceea ce ştiţi acum.

Manifestarea pentru talent muzical se face la fel. Cereţi-i Maestrului să vă înveţe. Practicaţi în cristal, apoi practicaţi şi cu corpul fizic şi instrumentul concret.

Dacă vreţi să manifestaţi o companie, amintiţi-vă că trebuie să fiţi foarte atent, deoarece veţi obţine exact ceea ce cereţi. Trebuie să ştiţi ce vreţi. Întotdeauna să cereţi compania cea mai potrivită pentru voi.

La una din întâlnirile mele cu publicul, o doamnă m-a întrebat dacă i-aş putea recomanda un program ca să scape de cineva. Era, în mod hotărât, ceva deosebit de majoritatea solicitărilor adresate mie, deoarece majoritatea oamenilor doresc să manifeste pe cineva apărând în viaţa lor. Ea dorea să manifeste pe cineva dispărând din viaţa ei. Mi-a spus că a urmat un seminar de prosperitate la alt profesor şi a învăţat cum să manifeste. Şi-a dorit o companie, dar nu oricare. Îşi dorea bărbatul perfect. A făcut manifestarea şi, bineînţeles, l-a obţinut. Era frumos, atletic, cultivat, inteligent şi cu poziţie socială bună. Cânta ca un profesionist şi compunea muzică şi poezie. Era sensibil, dar ferm.

Avea chiar şi o casă. O adora pe doamna care-l manifestase. O lua pretutindeni cu el şi o copleşea cu daruri. Ea era distrusă. Suporta cu greu să stea în preajma lui. El era perfect şi, bineînţeles, ea nu era. O exaspera efortul depus ca să continue această legătură. Aşa că m-a rugat s-o ajut să scape de el. I-am sugerat să procedeze într-un mod favorabil pentru el şi uşor de suportat. Am sfătuit-o să ajute la manifestarea femeii perfecte pentru el. După mai multe luni, am întâlnit-o la o petrecere şi când am întrebat-o cum s-a descurcat, a recunoscut cu tristeţe că fostul ei prieten a întâlnit pe altcineva şi s-a căsătorit. Era puţin afectată de iuţeala cu care se îndrăgostise el de altcineva.

Am râs împreună şi i-am recomandat să manifeste încă o dată pentru ea. A avut o oarecare rezervă după rezultatele primei încercări. De data aceasta i-am spus să manifeste bărbatul perfect pentru ea, cineva care i-ar completa perfect propriile neajunsuri.

A fost de acord şi, după câte ştiu, ea şi bărbatul manifestat sunt încă împreună. După cum am spus, sunt câteva reguli simple de manifestare.

Întotdeauna să invocaţi Lumina: „Invoc Lumina Cristului lăuntric. Sunt un canal curat şi perfect. Lumina îmi este călăuzăˮ.

Lăsaţi deschisă metoda de manifestare. Universul cunoaşte mai multe căi de îndeplinire decât ştim noi. Fiţi gata să preluaţi completarea acţiunii. Poate să apară ca o ocazie de a dobândi lucrul manifestat. Poate să vină şi sub forma unui dar.

Unul din absolvenţii noştri a manifestat suma de 10.000 de dolari sub forma unui cec fără nici lin fel de condiţii. Altul a manifestat un post special, remunerat exact cu suma dorită.

Acestea sunt exemple reale de manifestări. Încercaţi. Veţi fi uluiţi de rezultate.

Extras din CARTEA CRISTALELOR (CRISTALUL, ACEASTĂ FIINŢĂ VIE) de DaEl Walker

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *