Manifestarea dorințelor prin implicarea cifrelor magice

 

Abraham Hicks susține că dacă menținem un gând 17 secunde manifestarea capătă un impuls. Dacă am putea menține gândul sau afirmația timp de 68 de secunde, manifestarea va începe.

Codul Divin 369 al lui Nikola Tesla este folosit pentru a manifesta orice dorim. Potrivit lui Nikola Tesla, numerele 3, 6, 9 sunt numere divine. Aceste numere reflectă calitatea divinului.

Metoda trebuie folosită 33 sau 45 zile care sunt numere de manifestare.

Aveți nevoie de răbdare (pentru a face metoda de manifestare), un caiet și un instrument de scris.

Ca în orice tehnică folosită pentru împlinirea dorințelor trebuie să vă creați sentimentul că ați primit deja ceea ce doriți.

Folosiți afirmații personale, pozitive, la timpul prezent.

Puteți folosi metoda pentru orice dorință: casă, job, relație, concediu, abundență financiară neașteptată…

De exemplu dacă vă doriți un job: „Eu –numele dvs- mulțumesc pentru acest job uimitor care îmi aduce satisfacție, bucurie, libertate financiară, dragoste și oameni minunați în viața mea.” „Eu –numele dvs- mulțumesc că am minunatul job (pe care îl doriți), salariul optim (puteți spune/scrie cât doriți să fie….minim), comunic armonios cu șefii și colegii și ei mă apreciază, atmosfera este plină de bucurie, colaborarea este facilă și plăcută, programul de lucru este…optim, condițiile de lucru sunt benefice și ușoare…totul cu Voia Lui Dumnezeu spre binele meu suprem pe toate planurile.”

Folosiți cuvinte care amplifică sentimente pozitive: bucurie, minunat, fericire, extraordinar, libertate, ușurință….

 

  Tehnica de manifestare a dorințelor prin implicarea cifrelor magice (17, 3, 6, 9, 33/45)

Veți face această metodă timp de 33 sau 45 zile.

În caietul destinat acestei tehnici vă veți scrie aceeași dorință urmând pașii descriși.

Când scrieți dorința, scrierea trebuie să dureze mai mult de 17 secunde.

În fiecare dimineață veți scrie dorința de trei ori, concentrându-vă asupra sentimentului. Când o scrieți, imaginați-vă/vizualizați-vă că sunteți în meseria dvs. de vis, în relația de vis, în călătoria minunată pe care vi-o doriți. Orice doriți să manifestați, trebuie să vă aflați mental și cu sentimente în acel loc.

În alt moment al zilei, de exemplu la prânz, veți scrie dorința de 6 ori. Când scrieți de data asta, veți simți că energia va fi diferită, deoarece ați inițiat deja energia dimineața și acum o amplificați. Simțiți bucuria realizări și lasați pur și simplu dorința să plece. Este ca o declarație de 6 ori: „deja am”.

Înainte de culcare scrieți dorința de 9 ori. Astfel puteți intra în starea de vis, mergând către starea de somn cu sentimentul pozitiv pe care l-ați creat.

Faceți astfel 33 sau 45 de zile chiar dacă ați primit mai devreme ceea ce v-ați dorit.

 

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

Daniela.

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *