Maestrul ascensionat Lord Kuthumi. Rugăciunea/invocarea Maestrului Kuthumi

 

Kuthumi guvernează virtuțile celei de a doua rază, luminarea, dragoste /înțelepciunea (în esență Energia Iubirii a lui Dumnezeu), înțelegerea și îi ajută pe toți cei care caută adevărul lui Dumnezeu.

El stimulează exprimarea iubirii latente din inimile tuturor oamenilor și trezirea conștiinței rasei, percepția sentimentului fundamental al fraternității. Supraveghează proiectele și activitatea globală a celei de a doua rază, Fratia Veșmântului de aur, care lucrează cu această Energie Universală pentru a promova progresul spiritual al omului leneș. Această Frăției sub supravegherea lui Kuthumi are responsabilitatea pentru toate mișcările religioase și spirituale ale lumii și pentru ridicarea conștiinței lui Homo Sapiens.

În Marea Universală Frăție Albă, Kuthumi deține poziția de Profesor Mondial, împreună cu Maestrul Sananda. Funcția sa este de a transmite adevărul Divin omului prin religii. Ca o ființă a celei de a doua rază (galben / aur), îi ajută pe toți cei care doresc să cunoască legile spirituale și să fie buni profesori. El activează împreună cu Marele Director Divin, Lord Maitreya, în sanctuarul din Kashmir, India.

Kuthumi înainte de ascensiunea sa, a avut mai multe încarnări pe planeta noastră. Într-una dintre opriri sale în Egipt, a fost faraonului Amenhotep IV, cult antreprenor a lui Dumnezeu, Suprem universal fiind reprezentat de soare. Pentru devotamentul față de un singur Dumnezeu, și-a schimbat numele în Akhenaton (supusul unicului Dumnezeu) și a căutat să elibereze poporul egiptean de false noțiuni religioase și superstiții. Din nefericire, cultul Marii Divinității a fost de scurtă durată, în Egipt, deoarece nu a fost susținută de preoți după moartea Faraonului.

În anul 2000 î.Hr., a trăit ca rabin și a participat la scrierea Scripturii Noului Testament și Talmudului, codul moral și spiritual al poporului evreu. În anul 570 i.Hr., s-a încarnat ca Pitagora, marele filosof și ocultist grec. Drumurile vieții l-au dus să studieze în Egipt și Babilon, unde a fost inițiat în tainele lui Isis și Osiris, magii caldeeni, în tainele zoroastrienilor și mosaístasilor. La întoarcerea în Grecia va iniția un mare număr de oameni, și va fonda pe insula mediteraneană Crotona faimoasa școală de filozofie ezoterică, Institutul pitagoreic, Colegiul mixt de educație, știință și filozofie ezoterică.

El susținea că zeii, diferiți în aparență, au fost toți oameni, și corespund diferitelor aspecte ale aceluiași Dumnezeu Suprem. El a predicat toleranța pentru toate cultele; unitatea popoarelor și a religiilor. Tatăl numerologie, Pitagora considera că numerele conțin secretul tuturor lucrurilor și că Dumnezeu este Armonia Universală.

Într-o altă viață de Maestru, Kuthumi, în timpul lui Iisus, era Balthazar, unul dintre cei trei magi care au fost să onoreze nașterea lui Iisus și care au urmat steaua din Betleem, care a fost de fapt o navă spațială interstelară.

Una dintre experiențele sale cele mai frumoase de pe Pământ a fost ca Francisc din Assisi, tânărul care a renunțat la averea familiei sale și a îmbrățișat viața de închinare lui Dumnezeu.

În secolul al XIX-lea, deja ca Maestrul Kuthumi a trăit în munții Himalaya din Tibet.

Celebra Helena Blavatsky a fondat în 1875, Societatea Teozofică, unde avea comuniuni cu Maestrul Kuthumi. Prin Societatea Teozofică Helena Blavatsky, au fost transmise conceptele de bază ale teozofiei. Această doctrină a adus în Vest cunoștințele ezoterice India.

Rugăciunea/invocarea Maestrului Kuthumi

Eu sunt Lumina, lumina strălucitoare,

Radianta lumină, intensificata lumină.

Flacără mea interioară mistuie întunericul din mine,

Îl transmută în lumină în interiorul meu.

Prin mine curge un râu cristalin,

O fântână vie și în mișcare a iubirii.

Eu sunt o expresie unică a divinului.

Eu sunt un râu puternic al Luminii

Care inundă lumea de pretutindeni

Cu binecuvântări, pace și iubire necondiționată.

Postarea este un colaj de informații din diferite cărţi sau bloguri.

Uniune spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Maestrul ascensionat Lord Kuthumi. Rugăciunea/invocarea Maestrului Kuthumi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *