Lupusul (REIKI)

Lupusul este o boală autoimună.

Medical: „Lupusul eritematos sistemic (LES) este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii, nervul optic și sistemul nervos central. „Cronică” înseamnă că această boală poate dura o perioadă lungă de timp. „Autoimună” înseamnă că există o dereglare a sistemului imunitar, care, în loc să protejeze organismul de bacterii și virusuri, atacă țesuturile proprii ale pacientului.”

Pacienții pot avea dureri mari.

Se știe că fiecare boală este cauzată de o entitate specifică ei.

Oamenii care nu și-au dorit să se nască se autosabotează adesea, nu se iubesc și nu iubesc și pot crea anticorpi ca să se distrugă pe ei înşişi. Ar fi bine să vizioneze comedii, să facă lucruri care le-ar bucura sufletul, să înveţe să trăiască şi să se bucure de viaţă, să facă fapte bune, să se roage, să își crească vibrația, să evite certurile, cuvintele tăioase/dure. 

Entitatea acestei boli se așază pe cap și chakrele 6 (Ajna) şi 7 (Sahasrara) sunt rotite pe dos.

Când boala apare în corpul fizic, câmpurile sunt sparte și trebuie refăcute.

Omul ar trebui să ajungă cu DH-ul 80% ca să nu fie atins de entități negative.

Activați toate simbolurile pentru care aveți inițieri, inclusiv Crucea.

Faceți tratamentul conform pozițiilor palmelor din Reiki. Insistați pe cap, rinichi, ochi, chakra inimii, timus.

Vizualizați sistemul nervos central și dați-i lumină sau faceți bastonul de foc.

(Anatomic: „Sistemul nervos central (SNC) este format din encefal (care cuprinde: creierul mare, creierul mic și trunchiul cerebral) și măduva spinării. Aceste două componente sunt protejate de cutia craniană și, respectiv, de coloana vertebrală.”)

Trimiteţi lumină şi refaceţi câmpurile cu Zonar + Halu. Se activează Harth pentru a reface matricea iniţială. Când dați lumină/energie puneți intenția să se anihileze programele bolii și să se elimine ușor, pe căi naturale, nedureroase, neinfecțioase, neobturante în ritmul/timpul optim/benefic pentru pacient (nume).

Algoritmul de refacere: „Pune Doamne în palmele mele energia şi informaţia specifică, necesară și suficientă refacerii tuturor structurilor lui x (numele pacientului), după matricea perfectă Divină spre binele lui/ei suprem, cu Voia Ta Doamne! Mulțumesc!”.

Vizualizați că trimiteți ca un duș raza albă pentru a îndepărta entitățile și se condiţionează ca sufletul acestora să meargă la Dumnezeu.

Se pot folosi împotriva acestor entităţi Sfera lui Melchizedec sau Cubul lui Metatron.

Prin Radiestezie se fac curățările cu Crucea de Lumină folosind algoritmul:

„Cu Lumina Sfintei Treimi ce curge prin palmele mele se anihilează în totalitate toate ENM-urile, ECM-urile şi ESCM-urile şi toate energiile şi informaţiile lor malefice, iar SN-ul lor să se ducă la Dumnezeu. Amin.”

Participarea la Sfintele Liturghii şi Masluri, plus rugăciunea personală, curăţă persoana de entităţile bolilor. Ar fi benefic și pentru pacient și pentru terapeut ca pacientul să fie spovedit.

Băile cu sare sunt eficiente în curățarea de spiritele bolilor.

Ca și terapeuți întâi măsurați dacă aveți voie și puterea de a-i face tratament clientului. Măsurați dacă are voie să se vindece și dacă este karmă personală sau de neam.

Se măsoară DH (lumina interioară), CIP-ul (capacitatea de iertare), IP-ul (iertarea păcatelor) karmic dar și din momentul actual. De asemenea măsurați dacă entitățile au dreptul să stea acolo pentru greșeală. Măsurați cât este optim să lucrați, care este ritmul optim pentru pacient să se vindece (luni, ani). Se poate măsura de câte slujbe/liturghii/masluri este nevoie pentru eliberarea persoanei de entităţile bolii.     

După protocolul obișnuit (aranjarea spațiului, invocarea entităților în ajutor, etc.), dacă vă este permis, îi puteți face tratament bolnavului.

La sfârșitul tratamentului faceți protocolul de încheiere (împământați pacientul, tăiați-vă corzile cu el, mulțumiți entităților care v-au ajutat, etc.)

Spor în toate cele bune!

Daniela

Uniune Spirituală

Dacă apreciați sau vă sunt utile informațiile site-lui puteți contribui la continuitatea și dezvoltarea lui prin donații paypal sau în contul IBAN: RO04BTRL01401201R61354XX , la Banca Transilvania.  

, , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Lupusul (REIKI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *