Leucemia (Reiki)

Leucemia este o boală de sânge, apare atunci când leucocitele (globule albe) încep să se divizeze rapid și necontrolat, peste parametrii optimi.

Din punct de vedere spiritual se consideră că persoanele care se îmbolnăvesc de boli de sânge au vărsat sânge în alte vieţi, fie de oameni, fie de animale.

Poate fi și karmă de neam sau preluată prin relații de iubire sau căsătorie. 

În această situație ajută mult liturghiile, maslurile, dezlegările, pelerinajele, spovedania. Sunt importante schimbarea comportamentului, conștientizarea, iertarea de sine și de alții, ridicarea vibrației, meloterapia, acupunctura, etc.

Este bine să se elimine din alimentație carnea (chiar și de pește), lactatele de orice fel, zaharul; să se consume lămâi, 10 zile germeni din cereale. Este recomandat postul negru consacrat vindecării.

 Bolnavii de leucemie au câmpurile sparte și cele două chakrele ale splinei întoarse pe dos, pe minus.

Se știe că țesutul splinei are rolul de filtru pentru sânge și agenți patogeni.

Entitatea bolii are o trompă (de diferite mărimi) și se „înfige” în chakră, întorcând-o pe dos.

Adesea bolnavul este depresiv, nu se iubește pe sine, nu iubește viața, nu are o conexiune cu Divinul.

 Dacă sunteți terapeuți întâi măsurați dacă aveți voie și puterea de a-i face tratament clientului. Măsurați dacă are voie să se vindece, dacă e karmă personală, de neam sau preluată.

Se măsoară DH (lumina interioară), CIP-ul (capacitatea de iertare), IP-ul (iertarea păcatelor) karmic dar și din momentul actual. De asemenea măsurați dacă entitățile au dreptul să stea acolo pentru greșeală față de SN, dimensiunea trompei din chakră, parametrii oaselor mari (bazin, omoplați, stern) și ai chakrei inimii. Măsurați cât este optim să lucrați, care este ritmul optim pentru pacient să se vindece (luni, ani).

După protocolul obișnuit (aranjarea spațiului, invocarea entităților în ajutor, etc.), dacă vă este permis, îi puteți face tratament bolnavului.

Puteți cere entităților (cele pe greșeală) care au voie să stea în structurile clientului să se îndepărteze pentru că urmează să faceți un tratament energetic și nu intenționați să le răniți.)

Se trimite lumină şi se refac câmpurile. Se face Harth pentru a reface matricea iniţială. Se crește vibrația chakrelor 1 și 2 (muladhara, swadhisthana), se curăță și se crește vibrația charelor splinei, se crește cantitatea de SN, (se elimină entitatea, trimitând-o la Dumnezeu, dacă e permis).

Algoritmul de refacere: „Pune Doamne în palmele mele energia şi informaţia specifică, necesară și suficientă refacerii tuturor structurilor lui x (numele pacientului), după matricea perfectă Divină spre binele lui/ei suprem, cu Voia Ta Doamne! Mulțumesc!”.

Îi puteți face pacientului inițiere pe Flacăra violet-argintie. Rămânând în ea va fi protejat.

Ajută mult acupunctura pe meridianul splinei cu condiția să se nimerească trompa entității.

După fiecare tratament faceți protocolul de încheiere (împământați pacientul, tăiați-vă corzile cu el, mulțumiți entităților care v-au ajutat, etc.)

Orice boală este o atenționare că s-a făcut o greșeală și ea trebuie plătită. Plătind sau făcând acțiuni în sensul pozitiv al acțiunilor greșite șansele de vindecare cresc.

Succes în toate cele bune!

Daniela

Uniune Spirituală

Dacă apreciați sau vă sunt utile informațiile site-lui puteți contribui la continuitatea și dezvoltarea lui prin donații. Mulțumesc!

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „ Leucemia (Reiki)

  1. Bună ziua.Multumim foarte mult pentru postări.Daca ne puteți ajuta cu o îndrumare și pentru Lupus.Multumim cu admirație și respect !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *