Ksepana Mudra – Mudra pentru a elimina negativitatea 

 

Ksepana Mudra stimulează eliminarea prin intestinul gros, piele (transpiraţie) şi plămâni (îmbunătăţeşte expirația), precum și eliminarea energiilor consumate. Ameliorează respiraţia, deoarece elimină energiile deja utilizate pentru a putea fi absorbite energii proaspete, pozitive şi pentru a putea fi evitate energiile negative. Curăţă câmpul energetic, purifică emoțiile. Mudra, de asemenea, ajută la dezintoxicare.

Încercați această mudra după ce aţi fost într-o mare aglomeraţie de oameni, sau când aveţi stări de negativitate.

Aceasta este o mudră care ajută la disiparea energiei consumate sau negative, urmată de absorbția energiei proaspete și pozitive. Pe scurt acestă mudra ajută la eliminarea a ce nu este deloc necesar:atitudinea negativă deținută, sau o relație care nu este bună, eliberarea de boală sau oboseală.

Suntem foarte sensibili la energia celorlalţi. Uneori v-aţi simțit minunat şi energici atunci când aţi vorbit cu o persoană, alteori vorbind cu o altă persoană, s-ar putea simţi o vlăguire, o energie foarte scăzută. Acest lucru înseamnă că sunteţi prinşi de frecvențele lor.

Efectuarea:

Se aproprie palmele una de cealaltă. Degetele arătătoare se unesc, iar celelalte se împletesc între ele. Degetele mari trec unul peste celalalt. Există o separare mică între palme. Mâinile sunt îndreptate în jos, Indexul este îndreptat spre podea/sol. Această pozitie permite ca energiile negative, nedorite  să curgă din mâinile noastre spre pământ. Simțiți-vă energiile fiind eliberate la fiecare respirație. Păstrați respirații lungi și adânci.

Afirmaţi: „Am eliberat pe deplin toată negativitatea din corpul, mintea și sufletul meu. Energii vindecătoare, pure curg în mine acum.”

Faceţi câteva respirații adânci, lent. Cu fiecare expiraţie, eliberați toată „drama și balastrul”. Cu fiecare inspiraţie, inhalaţi energiile iubitoare pure ale divinului.

Cel mai bine este să fie limitată folosirea sa. Nu mai mult de două minute, în orice sesiune.

Nu o folosiţi în momentele în care vă simțiţi bine, în stare de pozitivitate, sau după alte tehnici de adunare de energie deoarece se pot „scurge” și acestea. Folosiţi-o atunci când vă simțiţi încărcaţi de negativitate și doriţi să vă curăţați negativitatea pentru a face loc pentru noi energii benefice.

Cel mai bun mod de a executa mudra este de a utiliza tehnica de respiraţie de mai jos. Respiraţi încet și adânc pe nas. Pe respirație face un sunet ca o șoaptă continuă, aerul trece prin gât. Ține-ți gura închisă. Simți cu adevărat un sentiment de relaxare în timp ce respiraţi profund, cu această respirație în șoaptă și simțiţi cum toată negativitatea trece din corpul dvs prin mâini în pământ. Relaxați-vă complet ambele mâini.
Țineți această mudra pentru doar 7 – 15 respirații și aduceți concentrarea pe expiraţie. Apoi, așezați mâinile pe coapse, cu palmele îndreptate în sus.

Aveți răbdare și fiţi consecvenţi în practica dumneavoastră și veţi simți efectul.

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Ksepana Mudra – Mudra pentru a elimina negativitatea 

  1. Thank you a bunch for sharing this with all folks you
    actually understand what you are speaking approximately!
    Bookmarked. Please additionally discuss with my site =).
    We can have a hyperlink trade agreement among us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *