KRIYA

KRIYA, Cho Ku Rei dublu este folosit pentru manifestarea în plan fizic şi pentru vindecarea umanităţii ca întreg.

CONECTAREA CU PĂMÂNTUL

Pentru a utiliza Kriya la conectarea cu Pământul, vizualizaţi fiecare parte a simbolului mergând în jos pe fiecare picior. Începeţi cu liniile orizontale de la nivelul şoldurilor şi sfârşiţi cu spiralele pe labele picioarelor. Aceasta va aduce o conectare puternică  cu Pământul şi va augmenta conştiinţa dumneavoastră, integrată fiind corpului fizic. În acelaşi timp, veţi fi ghidat pe calea proprie în viaţa dumneavoastră, într-o manieră foarte concretă.

MATERIALIZAREA SCOPURILOR

Kriya poate fi utilizat pentru a materializa scopuri.

O modalitate de a realiza acest lucru este să scrieţi pe o bucată de hârtie scopul dumneavoastră, exprimat în termenii unei afirmaţii. De exemplu, dacă doriţi să aveţi săptămânal 20 de pacienţi cărora să le aplicaţi tratamente Reiki, puteţi exprima  afirmaţia: “Am 20 de pacienţi în fiecare săptămână”. Desenaţi apoi Kriya deasupra bucăţii de hârtie şi  daţi-i Energia Kriya Reiki ţinând-o între palme, în fiecare zi.

În acelaşi timp, trebuie să acţionaţi în sensul realizării scopului dumneavoastră,  elaborând un plan şi străduindu-vă să îl puneţi în practică. Dacă scopul ales este conform binelui dumneavoastră superior, veţi constata că au loc “coincidenţe” care vă ajută să vă materializaţi scopul. Kriya Reiki vă va scoate în cale toate persoanele şi resursele de care aveţi nevoie pentru a atinge scopul şi a face din procesul  materializării scopului o bucurie.

DEFINIREA PRIORITĂŢILOR

Kriya vă poate ajuta dacă, din cauza multitudinii de gânduri, vă simţiţi confuz şi întâmpinaţi dificultăţi în a vă concentra asupra a ceea ce trebuie să faceţi. Vă va ajuta să vă definiţi priorităţile şi să vă fixaţi pe ceea ce este important pentru viaţa dumneavoastră în această etapă existenţială. De asemenea, vă sprijină prin aceea că înlesneşte concentrarea energiei dumneavoastră asupra acestor priorităţi.

VINDECAREA RASEI  UMANE

Kriya poate fi folosit pentru vindecarea tuturor oamenilor de pe Pământ, ajutându-i să  conlucreze în deplină armonie.

 

 

 

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „KRIYA

  1. I do not know whether it’s just me or if everyone else experiencing problems with your blog.
    It appears as if some of the written text in your posts are running off the screen. Can somebody else please
    provide feedback and let me know if this is happening to them as well?
    This may be a problem with my internet browser because I’ve had this
    happen before. Cheers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *