Invocarea Sferei lui Melchisedec

Melchisedec este reprezentarea divină care a instruit toţi marii iniţiaţi.

Simbolul celor trei cercuri concentrice pe care Melchisedec l-a purtat ca emblema a misiunii sale simbolizează infinitul, eternitatea şi universalitatea Trinităţii Paradisului, care întreţine universul şi îl dirijează în mod divin.

Sfera sau „Cercul lui Melchizedek reprezintă un vortex de lumină care are rolul de a curăţa canalul energetic central – Sushumna. Privirea se fixează asupra simbolului prezentat simultan cu invocarea prezenţei lui Melchizedek. În varianta tridimensională acest simbol formează Sfera lui Melchizedek, folosită pentru protecţie şi curăţare. Capacitatea de a folosi acest simbol se primeşte prin hirotonisirea în Ordinul lui Melchizedek.” – Risvan Rusu.

În consecinţă acest simbol facilitează fuziunea dintre divin, pământesc şi uman.

Se presupune că activarea acestei sfere în fiecare zi timp de 33 de zile va amplifica puterea sa pentru utilizator.

Puteți vizualiza sfera ca fiind opalescentă, lumină albă.

Începeţi fiecare şedinţă cu Melchizedec invitându-l să fie prezent, cu intenţia de a vă conecta conştient cu el la nivel energetic. Melchizedec va dispune deasupra dumneavoastră o parte din energia sa într-o sferă de lumină albă.

Invocarea Sferei lui Melchisedec este utilă pentru a vă curăța viața de tot ce nu vă place și vă poate ajuta să vă rearanjați viața așa cum vă doriți. O puteți trimite să vă găsească lucrurile rătăcite sau pierdute. Ajută la restabilirea sănătășii organelor interne, la echilibrarea și purificarea chakrelor, pentru a curăţa canalul energetic central – Sushumna.

Exemplu de Invocare:

„Invoc înțelepciunea și puterea lui Melchisedec

Invoc prezența și protecția lui Melchisedec pentru a curăța energiile joase din viața mea, din casa mea, din familia mea, din afacerea mea, din situația X, din preajma mea, din corpul meu (etc.)… de pretutindeni.

Îți mulțumesc Melchisedec pentru că mă purifici atât pe mine cât și situațiile în care mă aflu.

Mulțumesc Melchisedec pentru că rearanzezi situațiile în favorea mea în acord cu Legile Divine și energiile cele mai înalte din punct de vedere spiritual și în acord și cu Voia lui Dumnezeu.

Dă-mi te rog ghidarea corectă, înțelepciune, putere și ordine divină.

Îndrumă-mi acțiunile, gândurile și vorbele astfel încât să mă simt în siguranță și protejat/ă în toate felurile posibil. Mulțumesc.”

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Invocarea Sferei lui Melchisedec

  1. Buna seara,

    multumim pentru toate postarile!! Sunt chiar super!!

    intrebare – pentru ordinul lui Melchizedec, trebuie sa fim initiati in acesta ? Asemanator Reiki ?

    Multumesc si succes!!

    1. Da, Initierea in Ordinul lui Melchisedec se face doar in persoana. nu la distanta deoarece se face prin mirungere. Urmatoarele doua grade se pot face si la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *