INVOCAREA ENERGIEI DIVINE A IERTĂRII

 

Întâi se face consacrarea fructelor acelei acţiuni lui Dumnezeu Tatăl. Se cere cu smerenie, cu sinceritate și cu iubire, lui Dumnezeu Tatăl, să reverse în propria dvs. fiinţă energia subtilă divină a iertării.

Stând în picioare, cu faţa către răsărit, se va rosti de 7 ori, mental următoarea rugăciune:

„Doamne Dumnezeule, Tată ceresc, te implor cu umilinţă să reverşi în fiinţa mea energia ta divină a iertării. Te implor să mă ajuţi să-i iert în mod total şi necondiţionat pe toţi cei care mi-au greşit, atât cu voie, cât şi fără voie. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai ascultat ruga şi mă ajuţi. Amin.”

Se vizualizează și se simte cum se revarsă energia subtilă divină a iertarii, de sus în jos, prin creştet, umplându-vă întreaga fiinţă.

Apoi vă gândiți la persoana pe care doriți să o iertați, la acțiunile ei sau situațiile pe care le-a creat și pentru care nu ați putut-o ierta.

Simțiți cum energia subtilă divină a iertarii care v-a inundat, anihilează neiertarea și suferința creată de acea persoană. Veți simți o stare de ușurare și de detașare.

Dacă simțiți că nu ați iertat în totalitate, dacă încă simțiți durere, reluați procesul de încărcare cu energia subtilă divină a iertarii, invocând ajutorul lui Dumnezeu Tatăl şi cerându-I să ne umple inima şi fiinţa de energia subtilă a compasiunii Sale infinite.

În situația în care nu se instalează starea de detaşare totală, se va relua procesul până când se va reuşi.

La începutul practicii va fi poate mai greu dar, pe măsura ce veți exersa, vă va fi din ce în ce mai uşor să iertați și vă veți simți eliberați de energia grea care vă apăsa sufletul și mintea.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *