Invocarea energie Shamballa


 

      Shamballa nu este doar un sistem de vindecare, este o cale de accelerare a dezvoltării noastre spirituale. Lucrul cu Shamballa este de natură spirituală, dar poate fi folosit de oricine, pe orice cale spirituală. Necesită doar credinţa conectării cu Spiritul, iubire şi vindecare prin intenţie şi energie. Este provine din Lumea Shamballei.

Invocarea energie Shamballa

 Se invocă la fel ca şi energia Mahatma, putând fi folosită în terapie, protecţie sau curăţare personală.

Invocarea flacării violet argintie

  Formula de invocare flacării este următoarea: “Saint Germaine dă-mi te rog flacăra ta violet-argintie în palme pentru…. <scopul>.”

Accesul la flacăra se face în palme. Odată cu activarea acestei energii, în centrul palmei apare o mică flacără de culoare violet.  Aceasta se poate mări mental la dimensiunile dorite. De asemenea forma sa poate fi modelată mental.

 O altă formă de invocare este:

 “Sunt al flacării violete cu toată fiinţa mea,
Sunt puritatea pe care Dumnezeu o vrea”.

Această formă de invocare îmbracă ne îmbracă în flacară curăţându-ne şi protejându-ne în acelaşi timp.
La sfârşitul oricărei utilizări, se mulţumeşte pentru această energie.

 Acţiuni şi utilizări:
– Autotratament folosind această energie
– În tratamente Reiki
– Când nu se cunoaşte soluţia unei probleme, se trimite energie Shamballa deoarece această energie activează anumite secvenţe în funcţie de problema respectivă.
– În tratamentul afecţiunilor la care nu cunoaştem cauza
– Se poate folosi în curăţarea caselor sau spaţiilor încărcate negativ
– Odată cu energia Shamballei se poate cere şi ajutorul Lumii Shamballei şi automat al entităţilor ce locuiesc acolo. Ajutorul lor poate fi utilizat atât în terapie cât şi în protecţie.

 Meditaţia cu Energia Shamballa:
 Staţi relaxat cu spatele drept, picioarele lipite de sol şi mâinile pe genunchi cu palmele îndreptate în sus. Închideţi ochii şi respiraţi adânc de câteva ori.

 Vizualizaţi în chakra  coroană un glob de energie rozalie-violet, strălucitoare ce conţine în interiorul său energia Shamballa. Lăsaţi această energie să vă umple întreg corpul, deplasându-se de la cap spre picioare, colectând şi îndepărtând energia negativă din corpul dumneavoastră. Simţiţi-vă corpul plin cu această energie şi rugaţi Divinitatea să vă ajute să vă purificaţi corpul de toate energiile reziduale şi de toate bolocajele energetice.

Mulţumiţi!

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *