INVOCAREA CUBULUI LUI METATRON.  

 

Cubul lui Metratron reprezintă schema conştiinţei noastre şi reţeaua Universului nostru. Este Matricea care conţine totul, este magia şi alchimia şi manifestarea gândului adus în lumea fizică.

Cub lui Metatron conţine toate modelele geometrice cunoscute în domeniul ştiinţei. Observaţi că există 12 cercuri care gravitează în jurul un cerc. Acest lucru se referă cu siguranţă la Iisus, cei 12 apostoli care gravitează în jurul lui Cristos în centru. De asemenea, vom vedea steaua lui David.

Cubul lui Metatron reprezintă nu numai Duhul Sfânt, ci reprezintă, de asemenea merkaba, de asemenea. Steaua lui David este simbolul pentru Israel, dar este, de asemenea, poarta de acces către Ţara Făgăduinţei, poarta prin care se poate ajunge într-o dimensiune mai mare. Cubul lui Metatron este o reprezentare vizuală a lui Hristos şi a Duhului Sfânt, care este lumina masculină şi feminină sunetul care vine de la Dumnezeu şi cuprinde toate elementele (apă, foc, pământ, eter, aer).

Metatron lucrează cu o formă geometrică făcută din lumină şi numită „Cubul lui Metatronˮ, pe care el o foloseşte pentru a curăţa interiorul corpului celui care cere asta. Veţi lucra cu Metatron pentru a vă curăţa chakrele, pentru a vă ajuta să vă ridicaţi nivelul energetic, să vă menţineţi pozitive starea de spirit şi viziunea asupra lumii, pentru a vă trezi pe mai departe capacităţile psihice.

Într-un loc liniştit şi ferit, rostiţi mental: „Arhanghele Metatron, te chem acum. Te rog, desfăşoară-ţi Cubul tău sacru. Îmi deschid acum chakra coroană din creştetul capului şi îngădui intrarea, pe acolo, a cubului tău care se învârteşte în jurul axei sale

Inspiraţi şi expiraţi profund, cu ochii închişi, în timp ce Cubul lui Metatron vă va curăţa toate toxinele, energiile joase sau rămăşiţele provenite din chakre. Veţi simţi, mai mult ca sigur, o schimbare în presiunea aerului, zvâcnituri în corp şi alte senzaţii, în timp ce are loc curăţarea. Acest lucru este normal şi este un semnal pozitiv că are loc eliberarea.

Puteţi face această curăţare, cu ajutorul lui Metatron, cât de des doriţi.

 Altă variantă:

„Arhanghel Metatron te rog Acum, să îmi trimiţi şi mie cubul Tău,
în interiorul trupului meu, pentru a-mi purifica toate chakrele,şi toate celulele corpului meu Acum şi Aici ! Şi mulţumesc!ˮ

La început se face invocarea de 3 ori, apoi ajunge o singură dată.
Prin intenţie invităm Cubul să intre în noi. Îi cerem să declanşeze purificarea chakrelor şi a tuturor celulelor corpurilor noastre. Această intenţie se face prin simpla respiraţie.

Cubul pătrunde prin Sahasrara în corp şi aspiră tot ce este negativ în noi. Îl lăsăm să lucreze cât vrem. Se retrage tot la intenţia noastră. El va aştepta să-l chemăm din nou.

Este foarte eficace într-o curăţare uşoară, rapidă şi puternică. El vă face mult mai inteligenţi.

El coboară mai întâi în chakra coroanei şi o curăţă puternic. Apoi el coboară în jos, până la ultima chakra secundară (şi avem 540 chakre secundare, în diverse zone pe corpul fizic). În final, urcă de jos în sus şi lucrează intens pe celule. Dacă îl lăsăm mai mult timp, el va face traseul de jos în sus şi de sus în jos de mai multe ori, pentru o purificare mai profundă. Apoi, el urcă şi se instalează în chakra coroanei, de unde va lucra precum un aspirator. Creierul va fi foarte purificat, datorită acţiunii asupra lui.

Chakrele sunt curăţate de zgură şi îşi vor reveni la funcţionarea lor corectă, pentru a menţine în trup, bună funcţionare, corectă, pentru a menţine trupul vostru în bună funcţionare, dar şi a sufletului vostru de asemenea. Cine doreşte să se folosească de el şi să avanseze mult mai repede spiritual şi să ajungă pe trepte spirituale mult mai înalte, va reuşi acest lucru datorită unei purificări serioase, profunde şi rapide.

Celor care îl folosesc, le va fi mult mai uşor, în corpul lor fizic, pentru că energiile negative, pe care Cubul le-a extras, l-au făcut să devină mult mai uşor.

Cubul aduce o energie pură, din dimensiunile înalte, o energie rece (pe care o veţi simţi bine pe tălpi şi laba piciorului) şi nu intră decât în inimile deschise. Este o energie fină, delicată şi mătăsoasă.

De aceea, este bine să-i daţi acordul, dacă doriţi să lucraţi cu Cubul şi simţiţi acest lucru. Urmarea, o veţi simţi în inima voastră şi această va fi una benefică.

Cubul se învârte în sens orar și folosește forța centrifugă pentru a împinge afară reziduurile energie nedorite.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „INVOCAREA CUBULUI LUI METATRON.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *