Invocarea Arhanghelului Metatron pentru energizare și abundență

Arhanghelul Metatron este reprezentat iconografic ţinând în mână un pergament care conţine fundamentalele Revelaţii Dumnezeieşti.

În tradiţia ebraică, Metatron este asociat cu cea mai înaltă sferă divină, supranumită Keter, sau focarul misterios al Transcendenţei Dumnezeieşti.

În simbolismul tradiţiei kabbala mai este asociat „coloanei albe a templului” care semnifică aspectul solar, masculin. „Coloana de culoare neagră”, simbolizând aspectul feminin, lunar, este asociată fratelui său divin, Arhanghelului Sandalfon.

Invocând cu o puternică credinţă, Numele şi Prezenţa Arhanghelului Metatron, putem beneficia de fiecare dată de ajutorul său.

Îl putem invoca prin rugăciuni gata formulate sau cu propriile cuvinte, așa cum simțim la acel moment.

Rugăciune către Arhanghelul Metatron pentru a primi energie

„Arhanghele Metatron, Arhanghel al Înălțării, Îți mulțumesc pentru că ai venit la mine cu energia ta care trece dincolo de timp și spațiu. Cu cubul tău sacru cuprinde ființa mea, sufletul meu. În timp ce razele tale roșu aprins magenta, indigo și cristaline cuprind ființa mea, sufletul meu se adaptează la aici și acum, eu îmi găsesc misiunea personală în prezent și permit călăuzirii divine să mă ajute să merg înainte. Chakrele mele se aliniază cu iubirea și eu mă pregătesc să creez Cerurile pe Pământ.

Îți mulțumesc Arhanghele Metatron pentru că ajustezi timpul pentru a mă putea încadra în program. Cer ca totul să fie pentru binele suprem și știu că sincronizarea este întotdeauna divină.

Arhanghele Metatron, te rog, curăță chakrele mele, echilibrează-le și aliniază-le cu Sinele meu superior și cu Sursa Divină! Mulțumesc!

Așa să fie și așa este!”

Relaxați-vă și respirați profund de câteva ori, conștientizând cum energia Arhanghelului Metatron echilibrează fiecare aspect din structurile dvs.  Cu ochii închiși vizualizați-vă în interiorul cubului lui Metatron, stați cât puteți de mult experimentând liniștea și sentimentul de „acasă”.

Abundența cu ajutoriul Arhanghelului Metatron

Arhanghelul Metatron ne ajută să manifestăm tot ceea ce avem nevoie. Ne ajută să ne încadrăm în timp pentru a putea finaliza cu succes proiectele care au legătură cu misiunea personală. Îi putem cere ajutor pentru a înțelege cum să manifestăm bunurile necesare și pentru a simți fluxul abundenței.

Îi putem invoca prezența și ajutorul atunci când avem nevoie de inspirație divină pentru a manifesta abundența în viața personală. Vom obține claritatea și siguranță asupra a ce trebuie să realizăm în oricare dintre planurile vieții (material, afectiv, spiritual, etc.)

„Arhanghel Metatron, te invoc și îți cer să mă ajuți să trăiesc în armonie cu Pământul. Te rog să-mi trimiți Îngerii care să mă ajute în situația mea financiară. Fie ca nevoile mele să fie îndeplinite cu ușurință. Trimite-mi Îngerii pentru stabilitate financiară. Îți mulțumesc. Așa este!”

(Aceste informații au fost preluate și readaptate din diverse cărți de spiritualitate și articole după internet.)

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

5 comentarii la „Invocarea Arhanghelului Metatron pentru energizare și abundență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *