Invocare pentru accelerarea evoluţiei spirituale

Găsiți un loc în care să nu riscați să fiți deranjați. Relaxaţi-vă și liniștiți-vă mintea respirând profund de trei ori.

Vizualizați o Lumină alb-aurie care coboară de la Sursă, deschide blând Chakra coroană și prin ea coboară în corp şi vă cuprinde întreaga fiinţă. Simţiţi şi vizualizaţi cum Lumina alb-aurie vă cuprinde mai întâi zona capului, apoi cum coboară în zona toracelui, brațe, abdomen, picioare, Lumina vă umple treptat tot corpul.

Atenția trebuie să o păstrați pe respiraţie şi pe interiorul dvs.

Vizualizați cum Lumina vă umple în interior și cum absorbiţi energia. Vedeți-vă strălucind în interior.

 Când simțiți că ați acumulat suficientă energie, spuneţi în gând sau cu voce tare:

„Eu (nume de botez), invoc Lumina radiantă aurie, plină de iubire şi de energie benefică și divină a Creatorului, să vină în fiinţa mea, să mă învăluie într-o sferă de protecție. Îi rog pe ghizii şi îngerii mei să mă conecteze cu Lumina Creatorului şi să supravegeze aici, acum şi întotdeauna, oriunde și oricând, cantitatea specifică, potrivită, suficientă și necesară, de energie de vibraţie înaltă şi de iubire, în fiinţa mea, care să mă susțină și să mă îndrume în evoluţia mea spirituală. Cer susține în a rămâne deschis/ă şi receptiv/ă la energiile divine ale Lui Iisus, ale Maeştrilor Înălţaţi şi tuturor ierarhiilor îngerești care îl asistă pe Creator.

Rog entitățile superioare de Lumină să mă apere de negativitate la toate nivelele și aspectele fiinţei mele şi să reverse asupra mea și în fiinţa mea acum, pentru a fi în siguranţă, cantitatea potrivită de iubire, Lumină și energii divine, astfel încât acestea să accelereze în mod armonios și optim, accesiunea mea (nume de botez) spirituală”.

Spor!

Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *