ÎNLĂTURĂ LEGĂTURILE ENERGETICE

 

 

  1. Ne așezăm în poziția psihică, închidem ochii, ne relaxăm și ne împământăm.

  2. Facem să circule energia prin corpul nostru timp de aproximativ un minut.

  3. Ne imaginăm propria aură și o purificăm conform indicațiilor anterioare.

  4. După ce ne-am curățat aura și energia circulă în mod corespunzător, ne focalizăm atenția asupra primei chakre, așa cum am făcut în etapa a doua a subcapitolului: ,,Deschiderea și închiderea chakrelor”. Privim (dacă putem vedea) sau creăm imaginea primei chakre și sesizăm legăturile din aceasta.

Dacă nu reușiți de la început, perseverați. Nu vă descurajați.

Dacă descoperim legături în prima chakra, ne imaginăm cum mâinile pătrund în aură, ajung la chakra și smulg legăturile. Legăturile pot fi mai mari sau mai mici, mai subțiri sau mai groase, se pot extrage mai greu sau mai ușor. Nu trebuie să ne speriem. Majoritatea legăturilor se desprind foarte ușor, „fără să rămână” nici un fel de orificiu în chakra.

Dacă unele legături nu se lasă îndepărtate, ne punem întrebarea (pe care o adresăm legăturii), cine este autorul, urmărim direcția în care se îndreaptă legătura respectivă, până când vedem, realizăm imaginea optică sau simțim cine este cel care ne-a implantat această legătură.

Poate fi un om apropiat, un bun prieten sau chiar soțul (soția), poate fi un șef sau un subordonat, poate fi chiar cerșetorul căruia i-am dat de dimineață o monedă. Poate fi oricine, chiar persoane care au murit cu ani în urmă. Trebuie doar să privim cu multă atenție și să credem că omul care ne apare pe ecranul mental este autorul legăturii. În cazul în care ne apar mai multe persoane, ne vom ocupa de distrugerea fiecărei legături separat. Urmărim traseul legăturii până la autorul acesteia, căruia îi mulțumim pentru interesul arătat și îi explicăm că nu dorim să fim ,,legați”. Dacă această persoană dorește să păstreze legătura cu noi, îi propunem să o transfere în planul conștient fizic, nu în planul astral. Apoi revenim la prima chakra și extragem legătura respectivă. Ea trebuie să iasă cu ușurință. Dacă, orice am face, legătura nu poate fi înlăturată, este posibil ca în realitate să nu dorim înlăturarea ei. În acest caz putem lăsa legătura, dar să recunoaștem că este opțiunea noastră. Dacă vom înlătura o legătură pe care de fapt nu dorim să o înlăturăm, ea revine. Sistemul de comunicare prin această legătură există deja. Prezentul exercițiu are drept scop să ne ofere alternativa de a permite sau nu altor persoane să ne folosească energia sau să o amestece cu a lor.

  1. Când ne eliberăm de toate legăturile din prima chakra, trecem la a doua. Efectuăm și aici toate operațiunile de la punctul 4, apoi, pe rând, repetăm aceleași operațiuni cu toate celelalte chakre, inclusiv chakrele de la mâini și de la picioare.

  1. După ce am extras legăturile din toate chakrele, creăm imaginea mentală a unui șuvoi de apă curată și cristalină care ne scaldă sistemul energetic, pătrunzând prin Sahasrara (chakra din creștet), în jos până la Muladhara chakra (putem trimite acest șuvoi și prin chakrele de la mâini și picioare), apoi trece prin împământare și se scurge spre centrul Pământului, unde este neutralizat.

  2. Acum creăm imaginea vizuală a unei energii neutre, curate și clare, de culoare aurie strălucitoare, care învăluie întregul nostru sistem energetic și întregul corp.

  3. Ne imaginăm mâinile cum netezesc aura de la cap la baza picioarelor.

  4. Ieșim din tranșă. Facem ceva care să ne convingă „de realitatea” corpului nostru: ne spălăm pe față, bem o ceașcă de ceai sau cafea, ori ne îmbrățișăm cu un prieten. Acesta este cel mai dificil exercițiu din cele prezentate până acum. În restul zilei trebuie să aveți grijă de voi.

Fragment din Inițiere în bioenergie.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *