INIȚIEREA ELOHIMILOR


,,Invoc Puterile Cosmice si Planetare pentru a ma asista in aceasta initiere. Il invoc Arhanghelul Michael pentru a crea o sfera aurie de protectie in jurul meu. Invoc prezenta Divina a Domnului Melchisedec şi ii cer sa aduca Sfera de Aur a lui Melchisedec pentru a curata integral campurile mele energetice, pentru a le incarca cu Lumina si a le echilibra. Eu cer acum sa pot sta în scaunul ascensiunii pentru a ma putea conecta la curentulenergetic universal.”
*****
După realizarea unei stari profunde de relaxare, invoc cei şapte puternici Elohimi şi Consiliul lor.

*****
,,Invoc binecuvantarea Elohimilor Hercules si Amazonia pentru activarea primei raze ascensionale. Invoc binecuvantarea Elohimilor Apollo si Lumina pentru activarea celei de-a doua raze ascensionale. Invoc binecuvantarea Elohimilor Heros si Amora pentru activarea celei de-a treia raze ascensionale. Invoc binecuvântarea Elohimilor Puritate si Astrea pentru activarea celei de-a patra raze ascensionale.

Invoc binecuvantarea Elohimilor Cyclopia si Virginia pentru activarea celei de-a cincea raze ascensionale. Invoc binecuvantarea Elohimilor Pace si Aloha pentru activarea celei de-a sasea raze ascensionale. Invoc binecuvantarea Elohimilor Arcturus si Victoria pentru activarea celei de-a saptea raze ascensionale. Invoc Scripturile Sacre ale lui Elohim, pentru binecuvantarea tuturor fiintelor de pe Pamant. Invoc Puternicii Elohimi, ca ei sa alinieze corpurile mele cu energiile Lor, ale Mamei Pamant si cu toate Fiintele de Lumina. Il rog acum pe Dumnezeu, Regele Universului, sa ma initieze complet la energiile Elohimilor in cel mai inalt grad! Doamne, Dumnezeule Atotputernic, te rog sa plasezi deasupra mea Sceptrul Initierii Elohimilor si sa ma binecuvantezi. Fie ca Lumina Divina sa inunde sufletul meu. Fie ca eu sa fiu binecuvantat cu darul iubirii neconditionate, al iertarii si al compasiunii si fie ca drumul evolutiei spirituale sa fie mereu incununat de lumina si impliniri. Sfant, Sfant, Sfant, este Numele Domnului. Amin!
Initierea este completa acum!

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *