Îngerii vindecători ai relațiilor de iubire nesănătoase

Rugăciune pentru ca iubirea să vină în viaţa dvs

 Îngeri ai iubirii, vă dau permisiunea să interveniţi în viaţa mea, pregătindu-mă pentru o relaţie minunată şi deschizându-mi inima către o iubire profundă.

Eliberaţi-mă de toate gândurile legate de teamă.

Vindecaţi-mă de orice blocaj care m-ar putea împiedica să mă bucur pe deplin de iubire.

Îngeri ai iubirii, las în seama voastră iubirea din viaţăa mea…

Sunt deschis(ă) iubirii profunde, într-o relaţie romantică.

Ştiu că o merit.

Aşa să fie şi aşa este!

Mulţumesc. Mulţumesc. Mulţumesc.

Îngerul Requiel – Pentru desprinderea dintr-o relaţie dăunătoare
Îngerul Requiel este un înger protector, cu aura în culoarea indigo sau violet închis. El este cel care îi ajută pe cei care au avut de suferit în dragoste din cauza unei relaţii abuzive sau distructive. El îi ajută pe cei care vor să se desprindă din dragostea pentru un partner abuziv. El le dă puterea să meargă mai departe, cu speranţa găsirii iubirii adevărate.

Îngerul Rafael – Pentru vindecarea inimilor rănite din dragoste
Îngerul Rafael are o mare conexiune cu inima şi sentimentele, corespunzând chakrei inimii. El aduce vindecarea, alinarea şi facilitează însănătoşirea inimilor suferinde şi a celor frânte din dragoste. Rafael vă ajută să vă deschideți din nou către iubire şi să vă vindecați de dezamăgirea din relațiile de iubire, de cele care v-au făcut rău. Rugați-vă lui dacă întâmpinați probleme în a vă desprinde de un trecut dureros. El facilitează şi schimbarea situaţiilor de viaţă.

Îngerul Adriel – Pentru aprofundarea dragostei
Îngerul Adriel este ocrotitorul relaţiilor de dragoste şi cel care contribuie la disiparea greutăţilor şi a obstacolelor dintre două persoane care se iubesc, facilitând uniunea acestora. El este cel care aprofundează legăturile de dragoste dintre doi oameni şi împiedică infidelitatea. El este cel care poate conduce o relaţie spre noi înălţimi spirituale. Se spune că este bine să îi adresați o rugăciune acestui înger mai ales în zilele de luni. 

Îngerul Sereda – Pentru rezolvarea problemelor din familie

Serada reprezintă un înger de o esenţă feminină, matern ca şi construcţie interioară, având totodată o frumoasă culoare de galben caisă. El este cel care favorizează armonia în familie, alungând neînţelegerile, răceala şi distanţarea dintre membrii unei familii. Serada favorizează relaţiile paşnice între copii şi părinţi, între generaţii diferite, între părinţii despărţiţi, între cei care provin din medii diferite. Dacă certurile şi conflictele se ţin lanţ între copiii dvs, dacă vă aflați în procese cu unii membri al familiei, dacă vreți să păstrați o relaţie frumoasă cu un fost partener sau soţ, apelelați la acest înger. El face posibilă armonia familială.

Îngerul Uriel – Pentru iertarea unei persoane pe care ați iubit-o
Îngerul Uriel aduce pacea şi risipeşte neînţelegerea din relaţiile de dragoste. Totodată, el risipeşte şi sentimentele negative precum amărăciunea şi resentimentele. Uriel este şi îngerul care facilitează iertarea, favorizând fie împăcarea cu o persoană pe care ați iubit-o şi pe care ați pierdut-o, fie traversarea unei despărţiri uşor şi fără suferinţă.

Îngerul Donquel – Pentru cei confuzi în dragoste
Donquel este îngerul care vă călăuzeşte paşii înspre a vă afla sufletul pereche şi iubirea adevărată. Adesea, acest înger este înfăţişat învăluit într-o aură stacojie, având aripile scânteietoare. Este indicat a-i adresa o rugăciune într-o zi de marţi. Acest înger este cel care îi călăuzeşte pe cei confuzi în iubire, pe cei care au dubii în privinţa partenerului, pe cei care nu mai ştiu încotro să-şi îndrepte paşii şi ce decizie să ia în viitorul apropiat.

Îngerul Cassiel – Pentru cei singuri
Cassiel – În mod paradoxal, acest înger al solitudinii este şi cel care facilitează pătrunderea unei noi iubiri în viaţa dvs şi desprinderea de vechile iubiri. Cassiel este îngerul căruia trebuie să îi adresați o rugăciune curată dacă v-ați despărţit recent. El vă poate facilita întâlnirea cu un nou partener, putând crea contextele pentru a-l întâlni cât mai curând.

Îngerul Ergediel – Pentru cei care îşi doresc să fie ceruţi în căsătorie de partener
Reprezentat în veşminte aurii şi cu aripi strălucitoare argintii, îngerul Ergediel este un înger impunător ca prezenţă. Se spune că el este lângă cei doi care îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu, în cadrul cununiilor religioase. El favorizează angajamentele celor care se iubesc, asigurându-se că promisiunile de iubire sunt îndeplinite. El este cel care limpezeşte minţile celor îndrăgostiţi, ajutându-i să înţeleagă dacă îşi doresc cu adevărat sau nu să-şi petreacă viaţa lângă o anumită persoană. Persoanele care îşi doresc un angajament serios din partea partenerului şi îşi doresc căsătoria se pot adresa acestui înger. Se spune că este bine să îl chemați în ajutor pe Ergediel cu o zi înainte de luna plină.

Îngerul Raguel – Pentru a preveni infidelitatea partenerului

Îngerul Raguel este un iubitor al armoniei şi al justiţiei, dar şi un mare apărător al corectitudinii şi al cinstei. Se spune că este bine să i vă  te adresați pentru a fi siguri că aveți parte de fidelitate şi corectitudine din partea soţului/soției.

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *