Îngerii iertării

Acesti îngeri binecuvânteaza pe cei care invoca iertarea din partea lui Dumnezeu, dar si din partea celorlalti. A ierta înseamna eliberarea de suferintele si supararile trecutului, spre a trai aici si acum in iubire. Ei ne ajuta sa accedem la cainta, dar si sa-i iertam pe ceilalti; ne ajuta sa traim în prezent, renuntând la mirajele trecutului; intervin în favoarea noastra pentru ca noi sa obtinem iertarea.

Îngerii iertarii ne fac sa vedem ranile si resentimentele trecutului într-o lumina noua: câstigam întelepciune si respect fata de noi însine, ajungând astfel sa-i iertam pe cei care ne-au facut rau cândva. Altminteri vom ramâne prizonieri ai convingerii ca suntem niste victime, dominati de resentimente si cautând permanent sa ne luam revansa.

A ierta nu înseamna a sustine actiunile rele si nici sa fim foarte ingaduitori cu cei care ne fac rau, ci a ne elibera de mânie si suparare. Sufletul nostru se usureaza de o povara si avem astfel o parere mai buna despre noi, pe când resentimentul permanent ne absoarbe toata energia si ne urâteste. Si când ne distrugem din interior, când ne focalizam pe “reglare de conturi”, sanatatea noastra slabeste si ea. Slabiti psihic, devenim vulnerabili si predispusi sa ne imbolnavim, capacitatea organismului de a se apara fiind serios afectata.

Deseori, avem nevoie sa fim ajutati pentru a ierta, sa ne eliberam fiinta de tensiuni si sa comunicam cu celalalt plecând de pe baze noi. Îngerii iertarii ne ofera gratia de a cultiva blândetea în inimile noastre. Astfel, ei ne ajuta sa crestem în ochii nostri si ai celorlalti si ne amplifica sansele de a fi fericiti. Sa îi rugam sa ne însoteasca în cautarea noastra de a ne întelege si a avea relatii bune cu toti oamenii din jurul nostru.

Îi iert pe toti cei care mi-au facut rau în trecut.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Îngerii iertării

  1. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.

    I really hope to view the same high-grade blog posts by you in the future as
    well. In fact, your creative writing abilities has inspired
    me to get my own blog now 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *