Îngeri pentru îmbunătăţirea relaţiilor

Îngerii vă sprijină dacă le cereţi acesta dar e bines să creaţi o atmosferă prielnică prin lumânări de diverse culori, beţigaşe parfumate sau tămâie, figurine sau poze cu îngeri.

Ariel-pentru dificultăţi în relaţii   

În mod tradiţional, acest înger poate fi chemat când este lună plină sau într-o zi de luni. Ariel aduce cu el noi culmi spirituale în relaţie, conexiuni profunde, ajută când bănuieşti că partenerul te înşeală.
Pentru a chema acest înger se utilizează o lumânare de culoare albastră, o piatră preţioasă albastră, tămâie cu arome de citrice, va atrage energiile mai aproape de ţine.

Este bine să aprinzi lumânarea, lângă o piatră preţioasă şi vorbeşte cu „Arielˮ cu privire la ceea ce contează pentru tine acum. Ariel va răspunde în moduri subtile, iar partenerul tău poate avea o schimbare rapidă a purtării lui faţă de tine.

Atliel-Fertilitatea / Pasiunea

Atliel este cel mai uşor de contactat în noaptea cu lună plină. Se spune că oricine doreşte să-şi sporească fertilitatea, pentru naşterea unui copil sau adopţia unui copil, poate apela la acest înger pentru sprijin şi confort. „Atlielˮ va ajuta şi revigora pasiunea în relaţie. Când invoci acest înger utilizează o lumânare roşie pentru creşterea pasiunii /iubirii şi o lumânare în suport de argint în materie de fertilitate. Orice trandafir sau tămâie florală pe care o foloseşti, îţi va aduce pace şi un sentiment de împlinire. Este un înger foarte blând.

Darachiel- O nouă Dragoste / Prietenie

Acest înger este bine să îl chemi în noaptea când luna este în creştere sau într-o seară de luni. Acest înger va aduce o nouă dragoste, susţine orice prietenie, te ajută când dragostea ta trebuie să fie ţinută secret sau are multe obstacole. Te va ajuta şi când eşti într-un triunghi amoros şi vrei să scapi de această situaţie. Aprinde o lumânare de culoare galbenă şi ţine lângă tine o piatră preţioasă galbenă.

Donquel, îngerul dragostei adevărate

Acest înger te va ajuta cu sufletul pereche al iubirii, te va duce pe drumul spre acesta. Un „Suflet perecheˮ este partenerul perfect pentru tine, care a fost destinat din vieţile anterioare şi este relaţia potrivită pentru tine. Se folosesc lumânări roşii aprinse într-un bol cu apă. El te va vindeca de iubirea care nu îţi este prielnică şi te pregăteşte pentru dragostea adevărată.

Ergediel-îngerul legămintelor de căsătorie

Acest înger se cheamă pe lună plină, te va ajuta atunci când doreşti un angajament profund de la partenerul tău, pentru nunta ta. Dacă îţi doreşti o căsătorie cu partenerul sau un legământ de logodnă, atunci cheamă acest înger. Vei vedea adevărul despre partenerul tău şi îţi va lumina propria minte pentru a-ţi clarifica ceea ce vrei de la viaţă. Utilizează o lumânare albă şi piatra lunii curcubeu.

Geliel, îngerul împăcărilor

Acest înger este perfect când încerci cu disperare să te împaci cu iubitul/a, pentru când sunteţi înstrăinaţi de ceva timp. Îl chemi în orice zi de luni sau când este luna în descreştere. Când „vorbeştiˮ cu acest înger despre orice problemă, acesta va rezolva şi va găsi o soluţie. Aprinde o lumânare roz pentru a invoca acest înger şi orice piatră preţioasă de culoare roz, cuarţul trandafiriu, va fi de ajutor.

Iris, îngerul curcubeu al confortului

Iris este un înger care va mângâia pe cineva care i-a pierdut pe cei dragi, mai ales un partener de dragoste, care a murit, îi va oferi putere enormă şi determinarea de a merge mai departe.

El te ajută, de asemenea, să părăseşti orice relaţie care nu este în mod clar potrivită pentru tine. El este foarte util pentru cei care încep o relaţie mai târziu în viaţă şi ajută să ai încredere în partener, trecutul va dispărea cu ajutorul lui.

Ziua specială este sâmbătă; lumina unor lumânări liliac sau multicolore, piatra lunii curcubeu va ajuta să te conectrzi cu acest înger.

Mihail, îngerul iubirii eterne

„Mihailˮ este Îngerul iubirii eterne, te ajută să găseşti sufletul pereche pentru toată viaţă. Are aripi verzi adânci şi se mişcă foarte repede. El te va încuraja să te iubeşti mai mult, deoarece acest lucru va atrage o relaţie sănătoasă şi de dragoste profundă între voi. Pe „Mihailˮ este bine să îl chemaţi joi, aprinde o lumânare albastră sau verde, când vorbeşti cu el. Lapis Lazuli sau pietre de smarald sunt perfecte pentru acest lucru. Este cel mai puternic înger!

Scrie o scrisoare, deschide-ţi inima, cheamă-l cu voce tare şi el va venii imediat să lucreze pentru tine! Prezenţa sa este foarte puternică.

Rachiel, îngerul iubirii romantice

Îngerul iubirii romantice şi loialitate faţă de familie. Se spune că, atunci când eşti în căutarea dragostei sau eşti singur, „Rachielˮ te ajută să te „ciocneştiˮ cu un străin într-adevăr minunat, care va dori să rămână cu tine. Relaţiile noi sunt datoria acestui înger. Vineri este ziua lui specială. O lumânare roz sau un cuarţ roz te va ajuta să te conectezi mai uşor cu acest înger.

Requiel, îngerul pentru relaţii distructive

Acest înger pentru când ai nevoie să renunţaţi la un partener distructiv sau abuziv şi vreţi să mergi mai departe. Nimeni nu te poate răni sau abuza, acest înger nu va permite acest lucru. El este un înger foarte puternic, de protecţie. Pentru sprijin şi ajutor de la el, aprinde o lumânare albastră-violet. Imediat vei primi ajutor, alături de un opal, piatra necesară pentru asta.

Sereda, îngerul pentru certurile din familie

Un înger care va ajuta să se stingă orice ceartă sau supărare între membrii familiei, între părinţi şi copii. Se ocupă şi cu ostilităţile dintre generaţii. Orice lumânare maro sau aurie te va ajuta cu conectarea cu acest înger sau piatra Ambra care va aprofunda legătura. El va stabili armonia între părinţi şi copii.

 

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Îngeri pentru îmbunătăţirea relaţiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *