Îndeplinirea dorințelor cu ajutorul energiei Reiki

Sigur ați mai citit că:

Atunci când avem o dorință trebuie să folosim afirmații pozitive. Nu vom spune „nu vreau să fiu sărac/ă”, vom spune „vreau să fiu bogat/ă” cu un sentiment de „s-a realizat”, nu cu un sentiment de „lipsă”.

Dacă ne lipsește încrederea și ne autosabotăm putem folosi energia Reiki pentru îndeplinirea dorințelor.

Dacă la nivel de sine credem că nu merităm ceea ce ne dorim, atunci ne autosabotăm și atragem doar „necazuri”, blocaje…

Activăm simbolurile știute în palme și pe chakre.

Ne așezăm culcat, fără a încrucișa picioarele și punem palmele una peste alta pe chakra de sub ombilic și rostim cât timp considerăm binecunoscutul algoritm:

„Toate energiile mele, ale câmpurilor, ale corpurilor și ale structurilor mele, converg către ceea ce vreau, pot și trebuie să fac cu Voia Lui Dumnezeu spre binele meu, aici și acum.”

Se poate spune: „spre/pentru binele meu suprem”.

Puteți adăuga și dorința.

Această metodă, folosind algoritmul, se poate face și seara înainte de a adormi și dimineața înainte de a coborî din pat.

Poziția culcat ajută la integrarea algoritmului la nivel de Sine și la implementarea programului pozitiv care elimină treptat autosabotarea.

După rostirea algoritmului, în poziția șezut, prin metoda transmiterii energie la distanță dăm lumină și energie dorinței pentru împlinirea ei.

„Cu energia și lumina care curg prin palmele mele trimit lumină pentru…dorința….pentru a se împlini în mod optim pentru mine cu Voia Lui Dumnezeu spre binele meu suprem”.

Între palme, unde presupunem că ținem dorința, putem activa toate simbolurile știute.

În funcție de cât ne este îngăduit se poate îndeplini într-un timp scurt. Nu trebuie să ne descurajăm dacă nu se împlinește dorința rapid și să folosim tehnica cât timp este necesar.

Să ne fie de folos!

Daniela

Uniune Spirituală

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *