Îndepărtarea blocajelor financiare

 

Pentru a îndepărta blocajele financiare puteţi cere asistenţă îngerilor (şi zeităţilor abundenţei: Arhanghelul Sandalphon,  Arhanghelul Ariel, Zadkiel, zeiţa Lakshmi, Abundanţa, Fortuna, Domnul Narayana).

Stabiliţi-vă intenții clare cu privire la ceea ce aveţi nevoie referitor la prosperitate. Amintiți-vă, nu este nimic greșit în a avea bani.

Scrieţi intențiile în mod clar pe o bucată de hârtie, de exemplu: „Vreau să atrag mai mulți clienți pentru cursurile mele, clienții mei beneficiază de workshop-uri mele pentru a-şi spori cunoștințele, sunt fericiți să învețe de la mine și mă recomandă prietenilor şi membrilor familiei lorˮ.

Puteţi scrie multe afirmaţii pe care să le citiţi zilnic.

SIMBOLUL PIRAMIDA DE AUR A BANILOR

          

vindecă cauza problemelor financiare

ne armonizează cu energia BANILOR

ne face să înţelegem că şi banii sunt un dar de la Dumnezeu

Simbolul Piramida de Aur ajută la compensarea problemelor karmice profunde şi la eliminarea blocajelor financiare karmice, pentru a avea acces la prosperitate.

 

EXERCIŢIU:

 Imaginaţi-vă în fața Piramidei de Aur și vizualizaţi piramida cum se învârte, cum se deschide și înghite toată karma dvs. şi negativitatea din fața banilor şi apoi transmută aceste energii negative în pământ.

Desenaţi acest simbol în aer în jurul dvs, din când în când pentru a șterge datoriile sau orice aspecte financiare aferente în viața dvs. şi pentru a vă face receptivi față de abundență.

Puteţi folosi odată cu simbolul şi afirmaţii pozitive pentru atragerea banilor (ex. Banii vin în viața mea fără efort și din abundență, în timp ce desenaţi acest simbol).

Desenaţi acest simbol astfel încât să vă acopere tot corpul, deoarece acesta acționează ca o lege de atracție pe tot parcursul zilei.

Puteţi desena apoi simbolul Maestru (și acest simbol funcționează ca un magnet pt. bani în viețile noastre și va magnetiza orice ne dorim în viață, abundenţă în orice (fie că este vorba de mașini, case și orice obiect).

Terminaţi procedura Reiki de a atrage bani, prin desenarea şi invocarea simbolurilor: Cho Ku Rei și simbolul Maestru.

Mulțumesc acum tuturor entităţilor de Lumină și Arhanghelilor veniţi în ajutor pentru a atrage prosperitatea și care vă oferă binecuvântare cu independența financiară și prosperitatea dincolo de aşteptările dvs.

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *