Impregnarea unui spațiul cu energie vitală

Spațiul personal este acel loc în care vă simțiți bine sau vă relaxați.

 Tehnica de impregnare a spațiului personal cu energie vitală

Prin tehnica respirației pulmonare și prin pori se inspiră din Univers energia vitală atât cât este necesar pentru a deveni dinamici și radianți.

„Sunt trei pași de urmat pentru acumularea energiei prin pori:

  1. Stai confortabil într-un fotoliu/scaun sau întinde-te pe o canapea/pat și relaxează-ți toți mușchii. Imaginează-ți că prin fiecare respirație nu doar plămânii tăi respiră, ci tot corpul. Fii ferm convins că împreună cu plămânii, fiecare por în parte al corpului primește simultan energia vitală și o transmite în corp. Senzația trebuie să fie de burete uscat care este pus în apă și o absoarbe cu lacomie. Astfel puterea vitală va trece din principiul eteric și din mediul imediat înconjurător în trupul tău. În funcție de caracter, fiecare va simți diferit această energie vitală.

  2. Când stăpânești bine acest tip de respirație, poți să adaugi dorințe (de tip autosugestiv: la timpul prezent și imperativ, poruncitor) procesului respirator, de exemplu: sănătate, iubire, noroc, succes, stăpanirea defectelor sau orice altceva dorești mai urgent.

  3. Dacă ai atins o suficientă îndemânare cu acest exercițiu, poți influența și expirația în mod imaginativ: cu fiecare expirație arunci afară opusul dorinței tale, de exemplu: slăbiciune, eșec, necaz etc.

Astfel, poți aduce în spațiul personal amprenta ta energetică.

După ce camera s-a umplut de energie pozitivă, trebuie să-ți imaginezi ce dorești să obții. De exemplu, poți umple camera cu ideea de a progresa mai rapid în dezvoltarea personală.”

Inițiații își protejează camera de musafirii nepoftiți, iar cei care nu sunt doriți acolo vor simți o stare de disconfort, de neliniște și dorința de a părăsi spațiul cât mai repede.

Aceste spații sunt încărcate sau impregnate cu idei de protecție sau de primejdie ori pericol. Este posibil să încarci orice cameră într-un mod mai subtil astfel încât oricine intră în cameră fără permisiunea ta se va simți ”, – Franz Bardon

Se poate încerca impregnarea a două sau mai multe camere în acelasi timp sau încărcarea întregii case cu această forță vitală și energie radiantă. Se poate face acest lucru și de la distanță.

Referitor la practicanți în acest domeniu, Franz Bardon susține:

 „Dar să nu uite de dezvoltarea morală și să-și folosească puterile doar pentru scopuri nobile, iar aceste puteri vor deveni nelimitate, deoarece practica face perfecțiunea.”

 „Forța vitală acceptă nu numai idei, concepte și dorințe, ci și limitări de timp. De aceea, pe viitor, când impregnezi energia vitală cu dorințe ține cont de timp și de spațiu.

De exemplu, cu ajutorul forței vitale încarcă o cameră cu dorința de a te simți bine în ea, și această stare să persiste atâta timp cât locuiești în cameră. Procedura poate fi repetată, chiar și când pleci din cameră sau lipsești pentru o vreme.”

Dacă trăiești într-o cameră încărcată astfel, energia înmagazinată îți va influența întotdeauna sănătatea și corpul în bine. Energia pozitivă din cameră va avea vibrația dorinței sănătății. Dacă, de exemplu, vrei să faci exerciții oculte în această cameră, care nu au nimic comun cu sănătatea, de altă vibrație a gândurilor, nu vei obține rezultate la fel de bune ca în cazul unei camere încărcate cu dorința corespunzătoare (de aceleași vibrații) cu tipul exercițiilor oculte”, – Franz Bardon.

SURSA: Inițiere în hermetism sau Calea Adevăratului Adept, Franz Bardon

Se pot încarca cu energie vitală lucrurile și obiectele personale cu dorința ca persoana care le poartă sau le utilizează să fie favorizată de succes și noroc.

METODE SUGERATE:

Prima metodă constă în fixarea energiei vitale în piatra sau metalul respectiv prin imaginație și concentrarea dorinței, pentru totdeauna, absorbind în continuu energie din univers pentru a-i aduce suces și noroc persoanei atâta timp cât va purta inelul sau obiectul respectiv. Atenție! Obiectul ales poate fi încărcat pentru o perioadă limitată de timp, iar influența sa va înceta de îndată ce scopul propus a fost atins.

A doua metodă, încărcarea universală care operează în aceeași măsură, iar dorința va lucra atât timp cât există obiectul ales (piatra, bijuterie) fără să fie necesară purtarea ei de către proprietar.

„Astfel de încărcări universale făcute de un adept pot dura și secole. După cum am învățat din istoria mumiilor egiptene, astfel de forțe fixate continuu pot să acționeze mii de ani. Însă, dacă un astfel de talisman încărcat pentru o anumită persoană intră pe mâna altcuiva, nu va avea nicio influență. Dar dacă se reîntoarce la proprietar, influența se va face simțită din nou”, Franz Bardon.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *