ÎMPĂMÂNTAREA folosind bija mantre

 

 Tehnicile de împământare sunt tehnici multifuncţionale foarte utile. Scopul este de a elimina energia negativă din corp, precum ar fi emoţii negative, boli virotice, magie şi alte atacuri. De asemenea, să cureţe fiecare chakra, astfel încât chakrele să fie în  stare mai bună. Starea de sănătate bună a chakrelor va spori capacităţile noastre paranormale. Obstrucţionarea luminii îmbolnăveşte corpul, deci este important să păstraţi fiecare parte a corpului în lumină. Prin tehnica de mai jos veţi face un scut de energie puternic.

 Deci, scopul de bază al tehnicii este: corp sănătos, minte sănătoasă, sensibilitatea crescută, un scut corpului, şi a aduce prosperitatea în viaţa de zi cu zi.

 Tehnici de împământare:

 1. Aşezaţi-vă pe un scaun, picioarele pe sol depărtate la o distanţă de o lăţime de umeri.

  2. Imaginaţi-vă o lumină puternică (de obicei albă sau aurie-galbenă), care a căzut din cer, energia intră în coroană din cer şi luminează cavitatea capului. Când simţiţi coroana deschisă spuneţi: „aaauuuuummmm”. Imaginaţi-vă atunci cum lumina împinge spre exterior murdăria. Gândiţi-vă că eliminaţi murdăria precum ar fi: dureri de cap, anxietate. iritabilitate sau alte probleme asociate cu mintea. Imaginaţi-vă glanda pineală cât mai curată şi mai activă. Apoi infiltraţi lumină şi energie indigo. Când curăţaţi al treilea ochi spuneţi: „ooooooommmmmmmmm”.

  3. După ce cavitatea interioară a capului devine curată, energia din cer începe să meargă în jos în gât împingând afară murdăria. Imaginaţi-vă glanda tiroidă şi paratiroide cât mai curate şi mai active. Când curăţaţi chakra gâtului spuneţi: „hhhaaaaaaaaammmmmmm”.

  4. Energia se împarte în două direcţii, spre umărul drept şi umărul stâng. Acum ne concentrăm vizualizarea la mâna dreaptă (pentru un stângaci). Mâna dreaptă este umplută cu energie, este curăţată de murdărie, din degete tâşneşte lumină şi energie şi chakra din centrul palmei se deschide ca o floare emanând energie. După ce degetele de la mâna dreaptă sunt curate, vom comuta vizualizarea la mâna stângă. Pe mâna stângă vom face vizualizarea ca la mâna dreaptă.

  5. Acum ne vom concentra vizualizarea pe piept. Energia începe să vină în jos şi să inunde cavitatea toracică, pieptul. Imaginaţi-vă glanda timus curată şi mai activă. Când curăţaţi chakra inimii spuneţi „yyyaaaaaaaammmmmmm”.

  6. După ce energia a curăţat cavitatea capului, gâtului, pieptului lăsaţi energia să ajungă în zona stomacului. Imaginaţi-vă rinichii, suprarenalele, splina, intestinele şi pancreasul cât mai curate şi mai active, în scopul de a curăţa mizeria şoptind „rrraaaaaaammmmm”. Apoi facem acelaşi lucru cu tantien Chakra, Chakra sexului (Chakra 2) şoptind „vaaaaammmmm”, coborâm energia în chakra de la bază şoptind „lllaaaaaaaaammmmmm”. Imaginaţi-vă, de asemenea, tot sistemul de reproducere cât mai curat şi mai activ.

  7. Imaginaţi-vă energia cum coboară prin picioare spre pământ. Patrunde în straturile de la suprafaţa pământului în cele din urmă ajungând la nucleul Pământului. Deci primiţi energia cerului, care din chakra în chakra coboară în centrul pământului, iar energia pământului urcă până iese prin coroană şi este răspândită la un metru mai sus de cap, ca o umbrelă.

  8. Energia Pământului va răspândi lumina la un metru deasupra capului ca forma unei umbrele, unindu-se cu energia cerului, lumina curge în aură, formând o minge de lumină verde în jurul corpului.

  9. Deasemenea, melajul celor două energii luminează inima, rămân aici, formând o minge de lumină verde. Vizualizaţi cum energia din inimă se revarsă în exterior şi gândiţi cum compasiunea şi iubirea îi acoperă pe ceilalţi. Deschideţi ochii. Rămâneţi câteva minune în locul în care sunteţi.                                                            10.Chiar dacă aţi terminat această tehnică de împământare, bila energetică verde menţinută în chakra inimii şi aura strălucitoare, vor continua să lucreze pentru a vă proteja în cursul zilei ce se desfăşoară.

  11. Folosiţi tehnici de împământare în fiecare zi (1/ zi). În acest mod veţi crea un scut de protecţie, mai solid de la o zi la alta.

  12. Pentru cei care au dificultăţi în a face tehnici de vizualizare pot spune „Procesul de împământare începe automat pe mine acum”. Intenţia contează. Mai târziu, veţi vedea atât energia cerului cât şi a pământului care se mişcă curăţând rapid organismul fără a fi nevoie să îi mai daţi dvs direcţie.

  Notă:

Puteţi continua să consolidaţi mingea prin practică timp de mulţi ani, dar, uneori, trebuie să începeţi de la zero din nou, deşi aveţi practică îndelungată. Acest lucru se poate întâmpla dacă există leziuni ale aurei şi în împământarea dvs.. De exemplu, dacă aveţi un atac paranormal în mod repetat, astfel încât apărarea să fie coruptă, sau dintr-o dată aveţi o boală, un virus, vă simţiţi slăbiţi, deci sistemul imunitar este scăzut. În astfel de cazuri este indicat să reluaţi curăţarea şi formarea unei noi mingii, procesul de împământare trebuie reluat.

Aura şi scutul de 1 metru este numai pentru practicanţii începători. Pentru cei care au avansat, dimensiunea se poate schimba odata cu evoluţia.

Puteţi folosi orice tip de scut (din spini, oglinzi, simboluri, etc.), puteţi folosi tehnici pe care care le consideraţi mai puternice, important este să vă consolidaţi apărarea.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *