Iertare, tăiere stringuri 

 

Dacă aveți în preajma dvs persoane cu care nu vă înțelegeți, care vă invidiază sau au orice tip de resentimente față de dvs, ați putea aplica următoarea tehnică de iertare care repetată se înregistrează în atemporal și poate dizolva corzile create între dvs și acea persoană.

Aranjați-vă spațiul prin ce metode cunoașteți: tămâiați, folosiți bețișoare parfumate, aplicați simboluri Reiki….

Intrați în stare meditativă.

Activați-vă simbolurile Reiki în palme și pe chakre dacă sunteți inițiați sau imaginați-vă cruci strălucitoare în locul simbolurilor Reiki.

 Chemați în fața dvs persoana cu care doriți să vă faceți iertările:

„Numele persoanei…vino aici cu toate structurile tale energetice. Mulțumesc că ai venit!”

Dacă sunteți inițiați Reiki deschideți dimensiunea către acea persoană ( CKR+SHK+HSZSN+ Numele persoanei) și o chemați lângă dvs cu formula de mai sus.

Vizualizați persoana în fața dvs, vă aplecați în semn de salut. Puteți activa între dvs și persoana chemată simbolurile CHICA SO, GNOSA, SHANTI, IAVA și spuneți-i:

Dragă x (numele persoanei) îmi cer iertare pentru că cu voie sau fără voie, ți-am declanșat resentimente precum… (invidie, ură, dispreț, antipatie, gelozie, teamă…) și ți-am provocat un comportament inadecvat față de mine. Te rog să mă ierți dacă Divinitatea din tine nu a putut vedea Divinitatea din mine!

Te rog să mă ierți dacă prezența mea/ ființa mea ți-a creat dizarmonie în suflet sau în întreaga ta ființă.

Te iert  x (numele persoanei) pentru suferința pe care mi-ai creat-o prin comportamentul tău față de mine. Te iert și mă eliberez de această supărare pe care mi-ai creat-o.  Te iert și te eliberez!

Îți mulțumesc că mi-ai arătat partea mea vulnerabilă.

Te iert, te iubesc, îți mulțumesc, te eliberez și mă eliberez!(de 3 ori)

Divinitatea din mine salută Divinitatea din tine!

Arhanghele Mihail te rog taie stringurile dintre mine și x care nu intră în Voia Divină, care ne încalcă liberul arbitru și care nu au nici un motiv să mai fie între noi. Mulțumesc cu recunoștință!

Dumnezeu Creator a tot și toate te rog să ne ajuți să ne iertăm unul pe altul, până la cel mai adânc nivel al Sinelui nostru și Tu Doamne iartă-ne pe noi și binecuvântează relațiile dintre noi. Mulțumesc cu recunoștință!”

Puteți îmbrățișa persoana dacă simțiți că vă lasă.

„Acum x (numele persoanei) du-te înapoi cu toate structurile tale energetice!”

Activați Rama, Raku pentru a tăia legătura. Vă puteți face Meditația în mișcare. Cei neinițiați Reiki, cu palma ca la karate vă imaginați că tăiați un string trecând palma în viteză prin fața corpului dvs și apoi vă spălați mâinile cu apă rece.

 

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

Daniela.

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *