Iartă-mă!

Ranchiuna sau supărarea dvs. pe o persoană sau a altora pe dvs., poate crea consecințe dăunătoare pentru corpul fizic dar și din punct de vedere energetic și spiritual.

Supărarea poate deschide calea energiilor și entităților negative către dvs. dar și către persoana cealaltă. Ea crează corzi energetice, ceea ce poate duce la înrăutățirea situației.

Iertarea este o soluție benefică, vă ajută să ieșiți câștigători din orice atac.

Cred și îmi place să spun că iertarea este cea mai buna armă de apărare.

Iertarea este eliberatoare, nu doar dezlegă înlănțuirea de o persoană din viața aceasta dar nu mai cărați povara și în următoarea viață, nu mai pierdeți inutil energie, nu vă mai simțiți sufletul mâhnit și…mulți alți nu

 Ați putea spune o rugăciune de iertare.

De exemplu:

„Doamne, te rog iartă-mă pe mine … (numele de botez). Iartă-mi mie tot ce am greșit față de Tine, Doamne, în toată existența mea, în orice timp, dimensiune, spațiu,…, și ajută-mă să câștig iertarea tuturor ființelor care sunt supărate pe mine cu dreptate sau pe nedrept, și ajută-mă să îndrept orice rău am cauzat oricărei ființe, cu voie sau fără voie, cu știință sau în mod inconștient. Te rog Doamne, ajută-i pe toți cei față de care am greșit să poată trece peste rău pe care l-am pricinuit, și să mă ierte pe mine (numele de botez). Ajută Tu așa cum crezi că este cel mai bine pentru toți cei implicați. Ajută-mă și pe mine (numele de botez), Doamne, să pot ierta toate ființele pe care sunt supărat/ă și să le pot iubi din toată inima. Amin!”

Ați putea putea personaliza rugăciunea de iertare:

(Într-o stare de relaxare, vizualizați persoana cu care doriți să îmbunătățiți o relație sau față de care simțiți un sentiment de supărare sau care credeți că e supărată pe dvs. Priviți-o în ochi și mental spuneți-i):

Îmi cer iertare pentru orice greșeală am facut față de tine x (numele de botez al persoanei) în viața asta sau în oricare alta. Îmi cer iertare pt orice suferință, pentru orice durere, pentru orice nedreptate ți-am cauzat în viața asta sau în oricare altă viață. Îmi pare rău pentru orice supărare ți-am cauzat.

Te iert  pentru orice mi-ai greșit, pentru orice durere, supărare, nedreptate mi-ai cauzat în viața asta sau în oricare altă viață. Dacă noi nu ne putem ierta, te rog, Bunule Dumnezeu să ne ajuți să ne putem ierta. Amin!

(Apoi, vizualizați că vă îmbrațișați și o vedeți cum pleacă zâmbind.

Puteți face acest lucru și privind-o, real, în ochi și mental îi spuneți cuvintele de mai sus.)

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *