Grilul personal de cristale

-Reiki gr 2 

 1. Materiale necesare:

  – un suport dur (carton, placaj) cu diametrul de cel puţin 20 cm

  – o fotografie proprie, de preferinţă cât mai recentă

  – 6 cristale terminate cel puţin într-un vârf

  – un cristal de centru cu 1 sau 2 vârfuri

  – un cristal maestru cu energie masculină.

 1. Alcătuirea grilului:

  – se curăţă cristalele prin ce metodă doriţi, (unii sugerează a fi lasate o noapte în apă cu sare)

  – se aşează provizoriu într-o formă haxagonală (cu diametrul de 25 cm) şi se procedează la încărcarea fiecărui cristal

  – înainte de a începe încărcarea grilului se aşează fotografia proprie în centrul grilului ( a practicantului de gradul III), pe spatele căreia este scris: „Permit energiei Reiki să mă vindece la toate nivelele”. Desenez CKR+ SHK+ HSZSN+ SKS + SSK (simbolul de inimă) pe fotografie.

– fiecare cristal se încarcă ţinându-l în mâna stângă aproximativ 7 minute după ce am activat simbolurile deasupra lui. Apoi se lipeşte (cu aluat) în locul decis în hexagon inclusiv cristalul de centru pe fotografia personală. Încărcăm cristalul maestru activând simbolurile deasupra lui 7 minute şi cu cristalul maestru încarc grilul, astfel: pornind de la cristalul din centru către un cristal de pe margine – la cristalul vecin – la centru – înapoi – la cristalul vecin – la centru – înapoi – la cristalul vecin – la centru – înapoi, şamd cel puţin 3 rotaţii complete în sens invers acelor de ceas, timp în care, mental, spun:

 Încarc această grilă cu iubire, cu iubire, cu iubire. Cu lumină, cu lumină, cu lumină, credinţă, credinţă, credinţă; bunăstare, bunăstare, bunăstare”. Puteţi adăuga tot ceea ce doriţi. (Apoi puteţi menţionaţi scopul grilei sau cui trimiteţi energie: pentru ca firma mea să funcţioneze perfect, pentru cabinetul meu. Dacă folosiţi grila pentru un proiect, aveţi grijă să o curăţaţi, puteţi lasa un înger să o vegheze.)

Puteți spune: Rugăciunea domnească (Tatăl Nostru), Rugăciunea Inimii („Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,- pe inspiraţie – Miluieşte-mă pe mine păcătosul/păcătoasa”- pe expiraţie) sau Invocaţia luminii: „Invoc lumina Hristului lăuntric, sunt un canal curat şi perfect, lumina îmi este călăuză”, de cel puţin 3 ori.

– zilnic se încarcă cristalul maestru, cu el desenăm deasupra grilului simbolurile şi apoi încarcăm grilul.

– apoi se aşează undeva, ferit de ochii lumii, cu cristalul maestru alături (pe o linie)

– atunci când plecăm din localitate se face o fotografie a reţelei (fără proiecte în reţea), fotografie pe care, împreună cu cristalul maestru, o luăm cu noi în călătorie; vom încărca grilul de acasă prin intermediul fotografiei grilului (activăm simbolurile deasupra cristalului, activăm simbolurile cu cristalul maestru deasupra grilului şi parcurgem grilul în sens invers acelor de ceas).

Fotografiile pacienţilor sau proiectele se aşează în reţea astfel încât să nu atingă cristalele.

Proiectele se încarcă de la sine, în momentul în care încărcăm noi zilnic grilul. La sfârşitul perioadei proiectele se ard.

       IMPORTANT: cristalul de centru, dacă are un singur vârf, se aşează cu vârful spre unul din cristalele de pe margine, iar cristalele de pe margine, cu vârfurile spre centru. Proiectele sau fotografiile pacienţilor se aşează între cristale fără să le atingă, fie chiar şi suprapuse.

Un alt exemplu de proiect personal: „Permit energiei universale de viaţă să-mi ajute la îndeplinirea misiunii divine pe Pământ” – se termină cu: „în armonie cu universul, după legile divine”.

Dacă anumite proiecte nu se îndeplinesc, este posibil ca formularea sa nu fi fost corectă, perioada să nu fi fost corespunzătoare sau să nu ştim ce ne dorim.

În unele din cazurile de mai sus reformulăm, după ce mai întâi am intrat în alfa şi am cerut ajutorul entităţilor de lumină să ne ajute să formulăm corect, punând întrebarea: „Ce e mai bine pentru mine în situaţia…?”

Dacă cineva atinge cristalele, le dezlipim, le purificăm, le ştergem şi le punem iar la loc.

La unele proiecte nu trebuie să scriem perioada (proiecte personale sau ale altora). Exemplu: „Am abundenţă din toate punctele de vedere în armonie cu universul, după legile divine”.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Grilul personal de cristale

 1. Hello would you mind letting me know which hosting company you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and
  I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you recommend a good internet hosting provider at a fair price?
  Kudos, I appreciate it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *