FOLOSIȚI-VĂ PUTEREA SPIRITUALĂ PENTRU A VĂ SCHIMBA VIAŢA

Exerciţiile mentale vă pot ajuta să vă creșteți puterea personală, puterea intenţiei și, la dorință, să vă schimbați viaţa. Trebuie să fiți conștienți că aveți putere personală.

Pentru a modifica cât mai multe celule, pentru a lăsa energia spirituală să activeze forţele necesare remodelării materiei fizice, trebuie să vă jucaţi cât mai des cu propria imaginaţie.

Vă creșteți încrederea că vă puteți schimba dvs și propria realitate și vă reconectați la propria putere spirituală, schimbând prin imaginație realitatea fizică. De exemplu: imaginaţi-vă că treceți printr-un zid, că mâna dvs. trece prin perete, că apare și dispare un obiect, că un stâlp se „apleacă” și se răsucește, etc.

Vedeți prin ochii spirituali, conectându-vă la propria natură divină.

Mergeți în natură, relaxați-vă, faceți câteva respirații conștiente și profunde, priviți în jur și fiți conștienți și recunoscători că Divinitatea Își privește creația prin ochii dvs.

   Mutați-vă atenția de la sinele fizic şi de la lumea fizică asupra sufletului și a naturii divine pentru a vă sacraliza viața.

Nu uitați că o experiență în plan fizic poate însemna altceva în plan spiritual. O suferință fizică în plan fizic, poate aduce purificare în plan spiritual. O suferință sufletească, poate aduce putere sufletului. Dacă în în plan fizic „nu știți încotr-o să o luați, sufletul deja știe drumul”. În plan fizic puteți simți frică dar sufletul are curaj, sinele fizic suferă iar sinele divin capătă putere, deci experiențele fizice diferă de cele spirituale.

   Afirmați cu credință:

„Eu sunt de natură divină. Eu sunt lumina și puterea. Eu sunt una cu energia divină a creației. Eu pot să-mi schimb viața. Eu sunt conectat/ă în mod constant la înțelepciunea, lumina, iubirea și la puterea energiei divine. Eu pot să folosesc această putere pentru a-mi crea realitatea și a-mi realiza dorințele. Așa este și eu știu asta!”

     Viața dvs capătă astfel o nouă manifestare a experienței terestre.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *