Folosiți Reiki și Arhanghelii pentru a vă ajuta copii  

 

    O regulă de bază și dovedită a Legii atracției este: cărui gând acorzi mai multă atenție pe acela îl atragi. „De ce ți-e frică nu scapi”. Universul nu aude negația și aduce ceea creșteți în energie prin acordare de atenție și concentrare.

De multe ori părinții își fac multe griji referitor la copiii lor, se concentrează asupra problemelor lor sau fac proiecții negative asupra lor. „A întârziat, dacă i s-a întâmplat ceva, dacă….”

Orice problemă aveți, concentrați-vă pe soluții.

 Cum puteți folosi Reiki pentru a vă ajuta copii?

Pentru a vă proteja energetic copilul/copii, puteți să vă activați palmele cu Cho Ku Rei, așezați-le pe capul copilului și invocați ajutorul Arhanghelului Mihail care asigură protecție. Spuneți: „În numele Tatălui, al Fiului și Sfântului Duh, îl invoc pe Arhanghelul Mihail. Te rog iubite Arhanghel Mihail să îmi protejezi copilul (numele) de orice fel de negativitate, de energie inferioară, de atacuri psihice, de orice fel de pericol sau rău în toate direcțiile de timp și spațiu. Mulțumesc!”

Puteți face acest lucru și de la distanță folosind simbolul HSZSN. Creați o sferă de energie, vizualizați în ea simbolul Cho Ku Rei, spuneți rugăciunea de mai sus și trimiteți sfera să îl învăluie.

Ați putea să îi vizualizați drumurile pline de lumină, spre…. și înapoi spre casă.

 Pentru copii timizi, introvertiți, sensibili: Activați-vă palmele cu Cho Ku Rei, Sei He Ki, Hon Sha Ze Sho Nen, puneți o palmă pe creștetul capului copilului și cealaltă palmă pe Chakra inimii lui, sau puneți palmele pe ambele proiecții ale Chakrei inimii. Arhanghelul Metatron și Arhanghelul Gabriel ajută copii sensibili și le puteți cere sprijinul. „În numele Tatălui, al Fiului și Sfântului Duh, invoc asistența, sprijinul, ghidajul Arhanghelului Metatron și Arhanghelului Gabriel. Vă rog, iubiți Arhangheli Metatron și Gabriel să îmi ajutați copilul (numele), să comunice în mod eficient cu el însuși și cu alții, să se simtă bine, să se ocupe de fiecare situație cu curaj și maturitate. Mulțumesc!”

Dacă copilul dvs. este fizic departe de dvs., puteți face acest lucru folosind metoda distanței/beaming. Creați o sferă de energie, vizualizați în ea simbolurile Reiki și trimiteți-o copilului dumneavoastră. În sferă introduceți și intenția pentru care ați creat-o, de a vă susține energetic copilul.

Dacă doriți să îl ajutați să învețe mai bine: pe o fotografie a copilului dumneavoastră, trasați Cho Ku Rei, Sei He Ki, Hon Sha Ze Sho Nen, Chi Ka So și Gnosa dacă sunteți inițiați Karuna. Țineți fotografia între palme câteva minute și dați Reiki. Puteți invoca ajutorul Arhanghelului Uriel, arhanghel asociat cu înțelepciunea și a Arhanghelului Zadkiel, arhanghel care ajută la amintirea informațiilor.

 „În numele Tatălui, al Fiului și Sfântului Duh, invoc asistența, sprijinul, ghidajul Arhanghelului Uriel și Arhanghelului Zadkiel. Vă rog, iubiți Arhangheli Uriel și Zadkiel să îmi ajutați copilul (numele), să înțeleagă, să rețină/să memoreze și să absoarbă înțelepciunea din tot ceea ce i se predă astăzi la școală/facultate. Mulțumesc!”

Dacă copilul dvs. are conflicte cu alți copii, îl puteți invoca pe Arhanghelul Raguel care ajută la rezolvarea conflictelor și la crearea de prieteni buni. Desenați-vă pe palme simbolul Sei He Ki, puneți palmele pe pieptul copilul dvs. sau pe fotografia lui și spuneți: „În numele Tatălui, al Fiului și Sfântului Duh, invoc asistența, sprijinul, ghidajul Arhanghelului Raguel. Te rog iubite Arhanghel Raguel fi lângă copilul meu (numele), și ajută-l să aibă relații amiabile cu toți cei din jur și te rog rezolvă conflictului dintre copilul meu (numele), și …x… (numele) astfel încât această zi să fie fericită pentru el/ea”.

Pentru a avea un somn liniștit, desenați pe pe inima copilului dvs. Cho Ku Rei, Sei He Ki, Hon Sha Ze Sho Nen, Shi Ka Sei Ki, și pe frunte Shanti dacă sunteți acordați la acest simbol. Rugați-l pe Arhanghelul Rafael, să vă vindece copilul în timpul somului. Invocați și prezența îngerului lui păzitor, a Arhanghelului Gabriel a Maicii Domnului pentru a vă proteja copilul și să îl ajute să aibă un somn liniștit. Mulțumiți și dați-i Reiki timp de 5 minute.

       Uniune Spirituală

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *