Flăcările de Smarald ale Armoniei, Adevărului și Vindecării

Flacăra de Smarald poartă în ea semnătura energetică a Armoniei Divine. Acest foc cosmic împământează și stabilizează toate fluxurile vieții, ajutând la reainstaurarea stării naturale de armonie perfectă, inerentă întregii creații. Ca rezultat poate apărarea vindecarea instantanee, deoarece activarea armonică atrage revelarea tiparelor Concepției Imaculate.

Acest Foc Sacru aduce cu el Viziunea Divină, catalizând revelarea Adevărului pe măsură ce ochii noștri spirituali se limpezesc și se deschid pentru a percepe Realitatea Divină a Perfecțiunii lui Dumnezeu.

Putem invoca Focul de Smarald pentru a stabiliza corpurile noastre energetice, pentru a aduce armonie în orice situație și pentru a trezi viziunea interioară și puterile Percepției Divine.

 Flăcările de Smarald ale Armoniei, Adevărului și Vindecării  

Prin atotputernica, perfect armonioasa Prezență Divină EU SUNT

Invoc deplina concentrare a Flăcărilor de Smarald ale Armoniei să izvorască prin mine și prin tot ceea ce ating, creând un câmp de forță transformator de perfectă stabilitate și armonie divină oriunde aș merge. Această radianță de smarald emană din ființa mea și binecuvântează întreaga viață, manifestând armonia perfectă în fiecare particulă a creației.

EU SUNT întruparea divină a Armoniei lui Dumnezeu pe Pamânt, AICI și ACUM. EU SUNT conectat divin la Muzica Sferelor, transmițând fără efort aceste frecvențe sfinte ca pe o simfonie de la Sinele meu Dumnezeiesc pentru a armoniza toate fluxurile de viață, creând perfecțiunea absolută.

Chem acum conștiința înălțată a Preaiubitei noastre Mame Pământ și Înțelepciunea Naturii Înălțate să primească acum această revărsare a Flăcărilor de Smarald ale Vindecării și Armoniei ce izvorăsc din Prezența de Grup EU SUNT și din Marele Soare Central. Fie ca fiecare mineral, plantă, animal, om, spirit al naturii și inteligență devică să se umple de aceste neprețuite flăcări de Verde Smarald, manifestând tiparele Imaculatei Concepții în fiecare particulă atomică și subatomică a vieții de pe Pământ.

EU SUNT Forța Vindecătoare a lui Dumnezeu aici și acum! EU SUNT Prezența ce Aduce Pacea!

 Cu ÎNTREAGA mea ființă, cresc gloria lui Dumnezeu în fiece clipă, emanând acest divin Foc de Smarald prin fiecare gând, sentiment, cuvânt și faptă!

Poruncesc ca Flăcările de Smarald ale ADEVĂRULUI să pătrundă până la ochiul meu spiritual și la ochiul interior al ÎNTREGII omeniri! Radiați acest foc sfânt prin preaputernicul centru al viziunii divine, DESCHIDEȚI ochiul nostru colectiv la ADEVĂRUL Divin că RAIUL ESTE PE PĂMÂNT! Revelează în noi starea perfectă de conștiință ACUM! ACCEPT că SUNT Cristul și că SUNT în acestă Stare Cerească de Conștiință Aici și ACUM!

Fie ca Flăcările de Smarald ale Adevărului Imanent să lumineze în întreaga omenire, scânteind pe tot globul revelația că SUNTEM imagini PERFECTE ale lui Dumnezeu chiar în acestă clipă! SUNTEM pacea perfectă! Poruncesc ca focurile de smarald să pătrundă în toate iluziile bolii și să stea mărturie a stării neprihănite ale lui Dumnezeu ce se trezește în fiecare formă de viață, să rămână ancorată aici, acum și pururi!

EU SUNT ARMONIA! EU SUNT ADEVĂRUL DIVIN! EU SUNT CONCEPȚIA IMACULATĂ A PERFECȚIUNII DIVINE! PRIN LEGEA ARMONIEI, S-A FĂCUT!

 Flăcările de Smarald ale Armoniei, Adevărului și Vindecării  

Preaiubită și Preaputernică Prezență EU SUNT, te chem aici și acum. Chem Măreața Gazdă a Îngerilor și Arhanghelilor, preaputerinica Gazdă Înălțată, toate Legiunile de Lumină și Mărețele Ființe Cosmice care sunt aliniate cu Flăcările Verzi Smarald ale Păcii, Vindecării și ale fluxului Infinitei Abundențe și Resurse.

Pătrundeți, Pătrundeți, Pătrundeți în Ființa și Lumea mea în acest Moment Cosmic al Eternului Acum. Umpleți-mă cu Prezența Voastră Aducătoare de Pace. Umpleți fiecare celulă, atom și electron cu razele voastre vindecătoare de pace, armonie și perfecțiune.

Umpleți gândurile și sentimentele mele cu razele voastre pașnice ale Resurselor și Abudenței Universale.

Fie acum ceasul ca razele voastre pline de Pace să radieze din mine în lume! (x 3)

EU SUNT o conductă a Focurilor Vindecătoare de Smarald care mă vindecă și mă binecuvântează și curge din mine pentru a vindeca și binecuvânta pe toți cei pe care îi întâlnesc. Văd această minunată rază de verde strălucitor cum cuprinde orașul meu, țara și întreaga lume și le umple cu Pace, Armonie și Resurse Perfecte.

EU SUNT una cu Sfântul Flux al Vieții. EU SUNT în perfectă armonie cu fiecare manifestare a vieții pe pământ.

EU SUNT  una cu Sfântul Flux al Sunetului. EU SUNT în perfectă armonire cu AUM-ul Cosmic ce emană din Măreața Liniște Eternă.

EU SUNT una cu Sfântul Flux al Luminii. EU SUNT în armonie perfectă cu fiecare sursă de lumină vie din întreaga creație.

EU SUNT expresia perfectă a Cristului pe pământ. Eu dețin toate Virtuțile și Principiile Divine încarnate în Imaculata Concepție. EU SUNT un perfect exemplu de sinceritate, toleranță, compasiune, ecuanimitate, moderație, caritate, credință, bunăvoință, răbdare, modestie, bunătate, diligență, sacrificiu și armonie. Fie ca Focul de Smarald să lumineze aceste calități din mine și din întreaga rasă umană.

Invoc deplina manifestare a Relației Divine pe Pământ. Fie ca toate formele de viață să trăiască în pace și armonie depline, sprijinindu-se și iubindu-se unele pe altele în toate chipurile.

Poruncesc ca conștiința divină a Focului Cosmic de Smarald să inunde Puterile Naturii și Forțele Elementelor și să le elibereze triumfător, libere să fie și să facă ceea ce Tiparul lor Divin original le pregătise să facă. Invoc deplina înțelegere divină a Cărții Naturii, fie ca toate secretele sale demult ascunse să fie revelate! Prin Legea Grației, S-A FĂCUT!

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *