Flacăra Roz Trandafirie a Iubirii Divine

 

Flacăra Roz Trandafirie aduce cu ea copleșitoarea îmbrățișare magnetică a Prezenței Mamei. Acest Foc Sacru al Iubirii umple spațiul interstelar din Univers din care se formează fiecare obiect, planetă și soare în starea de Perfecțiune Universală.

Această influență a Iubirii, Voinței și Graței Divine este aici să sprijine Umanitatea pe calea către Conștiința Cristică și către glorioasa expresie întrupată a Prezenței de Grup Eu Sunt.

Invocați și folosiți Flacăra Roz Trandafirie pentru a iubi, a vindeca, a binecuvânta, a extinde, a alchimiza și a manifesta măreția Iubirii Prezenței de Grup Eu Sunt în voi și în toți oamenii de pe Pământ.

 Flăcările Roz Trandafirii ale Iubirii Divine  

Invoc acum Preaiubiții Îngeri ai Focului Roz Trandafiriu, Preaputernica Gazdă Înălțată, Câmpul de Forță Dumnezeiesc al Divinului Feminin și toate Ființele Cosmice care au autoritatea de a elibera focul sacru ca să fie aici cu mine acum, când fac acest decret divin!

Mă predau în această clipă pentru a fi o conductă goală a Iubirii Divine pe Pământ. Fie ca această energie magnetică să curgă prin mine cu perfectă ușurință.. radiind din mine pentru a binecuvânta tot ceea ce întâlnesc în viața mea de zi cu zi. Permit ca fiecare gând, cuvânt, acțiune și sentiment să fie calificate de Focurile Roz Trandafirii ale Iubirii Perfecte ale lui Dumnezeu, astfel încât simpla mea prezență să poată fi un balsam vindecător pentru cei la nevoie.

EU SUNT completa, divina expresie a compasiunii. Eu sunt un vas sfânt pentru infinita bunătate a lui Dumnezeu din care revărs această energie iubitoare, imanentă asupra întregii vieți.

Pătrund ADÂNC, ADÂNC, ADÂNC, în Flăcările Iubirii Divine pentru a primi această putere transfigurantă în fiecare celulă a ființei mele. EU SUNT un foc din Focul Roz Trandafiriu al O Mie de Sori, ce arde în completă uitare de sine în timp ce dedic TOT ceea ce SUNT pentru înălțarea și mântuirea întregii vieți. Prin Puterea lui Dumnezeu, strălucesc pentru eternitate, oferind viață și sprijin către tot ceea ce întâlnesc.

Invoc preaputernica eliberare a Flăcărilor Roz Trandafirii ale Iubirii Divine care să cuprindă Rețeaua Cristalină planetară, să umple Pământul și inimile tuturor oamenilor cu această energie mistuitoare a Iubirii. Fie ca această lumină radiantă Roz Trandafirie să strălucească peste toate comunitățile, toate regiunile, toate țările și continentele, stimulând apariția globală a IUBIRII ca principiu ce motivează orice acțiune.

Mă deschid complet la puterea mântuitoare a Grației Divine. Fie ca această forță eliberatoare să vindece instantaneu conștiința de masă, revelând natură lipsită de ego inerentă întregii umanități. Fie ca Lumina Grației să cuprindă întregului meu câmp și să radieze din și prin ochii, vocea și atingerea mea. Prin simțurile mele cristice, văd IUBIREA DIVINĂ în TOȚI și TOATE care îmi ies în cale.

EU SUNT  Mama Divină. EU SUNT Tatăl Divin. EU SUNT Copilul Divin. EU SUNT Custodele Planetei. EU SUNT Forța Vie a Iubirii Divine. EU SUNT Divina Reamintire a Originilor noastre Iubitoare! Prin Legea Iubirii, S-A FĂCUT!

Flăcările Roz Trandafirii ale Iubirii Divine  

Preaiubită și Preaputernică Prezență Eu Sunt, Măreață Gazdă a Maeștrilor Înălțați, Mărețe Legiuni ale Luminii și Mărețe Ființe Cosmice ce aveți autoritatea de a elibera Focul Sfânt!

ÎNDREPTAȚI, ÎNDREPTAȚI, ÎNDREPTAȚI Flăcările Roz Trandafirii către întregul Pământ și întreaga Rețea Cristalină planetară. Lăsați ca Puterea radiantă a Iubirii, Voinței și Grației lui Dumnezeu să pătrundă adânc în mine, prin mine și împrejurul meu, transformând întreaga mea ființă într-un câmp al Mântuirii Divine.

Invoc cel mai puternic curent al Razei Roz Trandafirii ale Iubirii Necondiționate să curgă în fiecare particulă a corpului meu, coborând prin vârful capului până ce cuprinde toate organele din corpul meu, purtând cu el Întinerirea, Tinerețea Eternă, Sănătatea Perfectă și Frumusețea Radiantă.

Poruncesc ca preaputernicele Flăcări Roz Trandafirii ale Iubirii Divine să izvorască pentru totdeauna din inima mea către lume, strălucind de Infinita Compasiune a lui Dumnezeu în fiecare persoană, loc, situație sau lucru ce îmi iese în cale, transfigurând toate tiparele separării în perfecte manifestări ale Iubirii.

Prin Legea Iubirii, îndrept întreaga putere radiantă a Razei Roz Trandafirii către preaiubitul nostru Pământ, în fiecare moleculă de Apă și adânc în fiecare particulă de Aer, umplând ÎNTREAGA viață cu perfecțiunea magnetică a Iubirii Mamei Divine.

Suntem atât de Recunoscători și de Binecuvântați, Suntem atât de Recunoscători și de Binecuvântați, Suntem atât de Recunoscători și de Binecuvântați

Atotputernic EU SUNT! Atotputernic EU SUNT! Atotputernic EU SUNT!

ȘI AȘA ESTE!

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *