Flacăra argintiu-violetă

Energia  Flacării argintiu-violetă are o vibraţie deosebit de mare. Această energie este considerată ca fiind Sufletul Pământului. Accesul la Flacăra argintiu-violetă este oferit de Maestrul Ascendent Saint Germain, cel care este considerat păstrătorul aceste energii.

Invocarea flacării violet argintie

  Formula de invocare flacării este următoarea: “Saint Germain dă-mi te rog flacăra ta violet-argintie în palme pentru…. <scopul>.” Accesul la flacăra se face în palme. Odată cu activarea acestei energii, în centrul palmei apare o mică flacără de culoare violet argintie.  Aceasta se poate mări mental la dimensiunile dorite. De asemenea forma sa poate fi modelată mental.

 O altă formă de invocare este:

“Sunt al flacării argintiu-violete cu toată fiinţa mea,
Sunt puritatea pe care Dumnezeu o vrea”.

Această formă de invocare îmbracă ne îmbracă în flacară curăţându-ne şi protejându-ne în acelaşi timp.
La sfârşitul oricărei utilizări, se mulţumeşte pentru această energie.

Acţiuni şi utilizări:
– În terapie este foarte utilă pe infecţii. Având o vibraţie mare această energie distruge atât viruşii cât şi entităţile care îi coordonează.
– Flacăra este foarte utilă în bolile grave. Orice boală este dată de un duh al bolii. Flacăra este foate eficientă în îndepărtarea entităţilor negative ce produc bolile. Arzându-le acestea nu rezistă, pleacă făcând vindecarea posibilă.
– În protecţia personală, vă puteţi crea o sferă sau o coloană cu flacăra în care să staţi. Stând astfel nu se apropie nici o entitate negativă de dv.
– Se utilizează în curăţarea spaţiilor, sau a caselor încărcate negativ. Flacăra arde energiile negative dar şi îndepărtează entităţile din acele spaţii.
– În deschiderea drumurilor, se trimite flacăra în faţa dv cu intenţia de a deschide şi curăţa drumurile în faţa dumneavoastră până la destinaţie.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

4 comentarii la „Flacăra argintiu-violetă

  1. Multumesc cu recunostiință ! Am aflat multe informații utile față de ceea ce știam. Folosesc Flacara Violet -Argintie de cateva luni, doar pentru protecție prin turnarea ei în creștetul capului și învăluindu-mă cu ea. Pace și Lumină !

  2. Multumesc cu recunostiință ! Am aflat multe informații utile față de ceea ce știam. Folosesc Flacara Violet -Argintie de cateva luni, doar pentru protecție prin turnarea ei în creștetul capului și învăluindu-mă cu ea. Pace și Lumină !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *