Exercitiu Reiki

Se recomanda practicarea lui dimineata; se practica individual.

Este un exercitiu util atunci cand nu va mai recunoasteti ideile, cand aveti nevoie de realism.

Protejeaza, impamanteaza, energetizeaza, curata aura.

 1. Se sta comod, in picioare, cu spatele drept si talpile departate la nivelul umerilor. Se traseaza in fiecare palma simbolurile Reiki cunoscute.

  2. Se aduc palmele in dreptul chakrei inimii, cam la 15cm de ea, tinandu-le fata in fata, la o distanta de 20-25cm. Ganditi-va la Reiki si simtiti cum energia Reiki se dezvolta intre palmele dumneavoastra. Puteti simti vibratiile acestei energii in palme si in jurul lor; unii chiar pot vedea aceasta energie.

  3. Cu o miscare lenta, ridicati bratele in sus, deasupra capului. La fel de lent, rasuciti palmele spre exterior. Apoi, descriind un arc de cerc, coborati bratele in jos si, continuand la fel de lent, readuceti palmele in pozitia initiala, in dreptul chakrei inimii.

  4. In continuare indreptati-va atentia asupra respiratiei. Respirati adanc si la expiratie coborati bratele cu palmele indreptate spre pamant, pana ajung in pozitie verticala, cu degetele indreptate in jos. Imaginati-va ca trimiteti energie, prin picioare, Pamantului, din ce in ce mai mult, din ce in ce mai adanc.

  5. Repetati etapele anterioare de cateva ori, pentru a simti cat mai bine ce se intampla. Este un exercitiu fizic usor, ce se executa lent, cu o expiratie normala pe parcursul celor trei etape, si mai adanca pe parcursul celei de-a patra

  6. repetati acum etapele 1-4, cantand numele simbolurilor Reiki, in timp ce bratele se misca. Puteti canta foarte incet sau mental, pentru a nu fi auzit de altii. Melodia nu trebuie sa va preocupe, ea va veni de la sine, asa cum o veti simti.

  7. repetati intreaga procedura de trei ori

  8. repetati iar pronuntand in final, de trei ori: imi afirm prezenta divina pe Pamant

  9. repetati de trei ori punctul 8

  10. repetati de trei ori intreaga procedura, schimband afirmatia de la punctul 8 cu urmatoarea: imi indeplinesc scopul meu divin pe Pamant.

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *