Exercitiu pregatitor pentru incepatori, pentru deschiderea celui de-al treilea ochi

 

Intr-o incapere obisnuita, iluminata normal. Se sta intr-o pozitie comoda, de preferinta asezat. Respiratia este fireasca. Se constientizeaza deplasarea umerilor spre spate la inspiratie si spre fata la expiratie. Se constientizeaza deplasarea toracelui spre exterior la inspiratie si invers la expiratie, de asemenea, deplasarea diafragmei in jos la inspiratie si in sus la expiratie. Ritmul respiratiei este mentinut normal.

Inchideti ochii. Indreptati-va atentia spre cel de-al treilea ochi, intre sprancene.

Imaginati-va ritmic, o data cu respiratia, al treilea ochi se deschide si prin el patrunde energie din exterior. La expiratie, imaginati-va raze luminoase care ies din al treilea ochi spre exterior. Dupa ce imaginile mentale vor fi clare si stabile deschideti ochii. Nu trebuie sa se modifice nimic in perceptia dumneavoastra. Si acum imaginile mentale trebuie sa fie tot precise si stabile, sincronizate cu respiratia.
Din cand in cand indreptati-va atentia spre plexul solar. Dupa un timp, veti simti caldura acolo, in zona diafragmei. Cand intensitatea senzatiei a devenit destul de mare este timpul
sa opriti exercitiul si sa luati o pauza. Recomandabil ar fi sa nu va grabiti si sa reluati exercitiul in alta zi.

Acesta este doar un exercitiu pregatitor.

Sursa:  ghicitulcaarta

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *