Exercițiu de respirație pentru vindecarea chakrei inimii

…. Atunci când ne întâlnim cu o problemă sufletească, chakra inimii-Anahata, are de suferit. Nivelul ei energetic scade prea mult şi din acest motiv timusul şi inima fizică au de suferit. Sistemul imunitar devine mai slab încapacitatea sa de apărare contra bolilor, şi astfel corpul poate fi predispus unei îmbolnăviri. Inima rezonează cu Viaţa

Cum să vă vindecați chakra inimii

Trebuie spus despre chakra Anahata că generează şi guvernează Câmpul de Contact Informaţional Teluric. Altfel spus, chakra inimii este un Rezonator cu care putem obţine oricând informaţii de oriunde de pe Terra, prin intermediul intuiţiei.

Cum tratăm chakra inimii?

Implicit este vorba şi de tratarea problemei afective şi rezolvarea ei. În primul rând este necesar să urmaţi aceste instrucţiuni:

Aşezaţi-vă comod pe fotoliu sau pe pat, în aşa fel încât spatele şi coloana să fie cât mai drepte, pentru a permite energiei să curgă de-a lungul chakrelor. Ţineţi palmele după cum urmează: dreapta în dreptul inimii, iar stânga pe plexul solar. Închideţi ochii pentru ca mintea să nu fie influenţată de imaginile exteriorului. Apoi începeţi să respiraţi într-un ritm de 4 secunde inspiraţie, apoi ţineţi aerul în plămâni 4 secunde, expiraţi tot în 4 secunde, iar la capătul expiraţiei ţineţi pauza tot de 4 secunde.

În timpul efectuării acestei tehnici de reglarea inimii, care durează 10 minute, încercaţi să vă fixați atenţia pe respiraţie, pe ceea ce simţiţi că ar fi respiraţia, acest flux de aer care intră şi iese. Veţi percepe o uşoară căldură în zona inimii, semn că blocajele energetice de la acest nivel se dizolvă treptat. Se pot regla nivelul glicemiei, al colesterolului, tensiunea arterială, problemele de respiraţie şi stările de anxietate. Este necesarsă practicaţi în fiecare seară această tehnică, pentru că este foarte eficientă. Vă veţi simţi corpul mai uşor, semn al unei deschideri spirituale. Şi nu uitaţi că chakra Anahata corespunde, ca ciclu astrologic, intervalului de vârstă cuprins între 55 şi 74 de ani.

Contele Incappucciato

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *