EXERCITIU CU FLACARA LUMẬNĂRII DE JASMUHIN

         Am aprins lumanarea. Am asezat-o aproximativ la nivelul ochiilor mei, la circa 1-1. 5 metri distanta. M-am asezat turceste in fata ei. Am privit flacara in totalitate si fragmentar. Mentionez ca am efectuat exercitiul dupa o noapte si o zi infernale si extenuata fizic si phitic. Simteam nevoia sa fac ceva relaxant si a fost cea mai buna optiune, la momentul respectiv. Pur si simplu am simtit nevoia sa fac acest exercitiu. Aveam nevoie sa ma sustrag de la ganduriile mele, cele care ma chinuiau. Priveam relaxat flacara, ca pe ceva viu, care se descoperea in fata mea, si ma invita parca sa o studiez. Dupa un minut mi-au obosit ochii, plinsi cu putin timp in urma. Pentru o secunda i-am inchis si am revenit cu privirea la flacara. Am privit-o in continuare cu interes dar relaxat, incercind sa-i fac o „anatomie”. Interesant ce poate sa-ti propuna spre atentie si observatie o simpla flacara. Am folosit pentru exercitiu, lumanarea aprinsa pentru un om care a plecat dintre noi. In timp ce o aprindeam gandeam ca fac un lucru bun pentru cel dus, in timp ce eu fac ceva necesar mie. In minutul al treilea am clipit din nou. Apoi a venit momentul in care ma rupsesem de realitatea inconjuratoare, insa nepierzand contactul vizual cu flacara, cu epicentrul ei violet. Pentru fractiune de secunda am cazut probabil in meditatie avand contact vizual prezent, apoi am pierdut si contactul vizual pentru o clipa, revenind pe rand la cel mental si apoi la cel vizual. Ceasul a sunat si m-a surprins privind flacara calm, linistit, atent. Am avut senzatia ca cele cinci minute au trecut prea repede. Am privit flacara in continuare si am inceput sa scriu cele de mai sus. Am terminat de scris, sunt calma, linistita, relaxata. Ceea ce trebuia sa fie un exercitiu pentru studiu, a fost de fapt o terapie.

Sa incepem cu o flacara violet venind in corp din pamant. O minunata flacara violet transformatoare! Flacara violet poate fi folosita efectiv pentru curatarea campului energetic. Ea are de asemenea o calitate a reorganizarii la nivel molecular. Reorganizarea este ceva care este la indemana, daca voi doriti, cand santeti extrem de stresati sau cand aveti parte de multe detalii sau in special cand aveti o multime de sarcini de completat. Acum, voi folosi flacara violet de asemenea, pentru imbunatatirea imunitatii. Eu lucrez in mod specific, transmitand si imprastiind un fenomen care se numeste Transformarea Focului Violet si pulverizarea aurei. Deci, flacara violet vine si ceea ce noi dorim sa facem este sa lasam acest fel de foc sa arda orice congestie, orice energie blocata, orice energie chi, care nu se misca in corp. Si prin respiratie, focul urca prin corp. Este un fel de foc rece, se simte ca si cum flacarile danseaza urcand in sus, ca un fel de panglici violete, venind prin corp.
Si voi puteti sa va miscati mainile odata cu ea. Daca simtiti ca aveti o mica congestie in piept sau oriunde, puteti chiar sa strabateti cu varful degetelor, care au lungi raze violet iesind din ele si puteti grebla in sus, dand afara deseurile din corp, miscandu-le in sus spre cap, sa iasa prin varful acestuia sau direct in sus, sa le eliminati prin umar. Noi lucram chiar maturand ascendent, pentru aceasta functie particulara. Acum, focul violet transformator este in conjunctie cu Saint Germain si voi il veti primi in acest moment.

El spiraleaza din pamant, in sus prin corp, creand un fel de reorganizare a structurii celulare la nivel molecular, un fel de a pune totul la loc, inapoi in Ordinea Divina, daca doriti. Bine. Aceasta va v-a calma, de asemenea. Daca aveti nevoie de mai mult calm la acest timp articular, uleiul de lavanda este un lucru pe care vi-l sugerez, pentru a fi folosit, fiind suficient doar o picatura. Puteti utiliza doar o picatura direct pe al 3-lea ochi deoarece unii au tendinta de a se ingrijora sau incearca sa faca lucrurile prea repede. Acesta ii v-a calma. De asemenea il puteti pune direct pe plexul solar. Noi am vrea sa-l invitam pe Saint Germain sa lucreze cu voi si de asemenea voi va puteti oferi sa lucrati cu el, oferindu-va sa-l ajutati in munca lui de transformare in diferite parti ale lumii.

Aceasta ar fi o foarte buna echipa. Foarte bine. Inca un lucru despre marirea imunitatii. Noi luam energia celei de a 7-a Raze Violet si doar cereti ca ea sa va intareasca sistemul vostru imunitar. Si desigur, puteti face aceasta de cateva ori pe zi, chiar daca santeti in public, pe strada si vedeti pe cineva care tuseste . Doar faceti aceasta cerere foarte simpla, ca Raza a 7-a Violet sa fie directionata pentru intarirea sistemului vostru imunitar, acum. Foarte bine, dragii mei. Ca intotdeauna, va multumesc si iubirea Mea.
Inchidem ochii, respiram adanc, adanc….

Pentru cei care nu au fost data trecuta, ne imaginam sufletele divine, imaginati-le ca pe un punct de lumina. Imaginati-va cum primim trei raze de lumina, roz, aurie si albastra, cum ele trec prin spatiu si prin timp, prin toate dimensiuniele de trei ori si apoi se ancoreaza in chakra inimii noastre. Respirati adanc.

Ne imaginam inca trei raze de lumina, roz, albastra si aurie si toate trei se ancoreaza in planurile noastre interioare, prin chakra sacrala, centrul de energie de sub buric. Ne imaginam inca trei raze de lumina roz, albastra si aurie care pleaca de la sursa si trec prin spatiu si care se ancoreaza in planurile noastre interioare in chakra coroanei. Ni le imaginam pe masura ce respiram, pe masura ce inhalam energia prin chakrele noastre in corp, inspiram adanc. (cineva tuseste) Rugati ingerilor vostri sa va puna mana pe gat, ca sa va echilibrati energia si sa nu mai tusiti. Tusea dvs. este doar o ajustare de energie. Inspirati adanc … imaginati-va cum acesti ingerii va trimit energie in orice parte a corpului, acolo unde aveti nevoie. Respirati adanc … , imaginati-va aceste chakre in care intra ca un rau lumina roz, aurie, albastra.

Respirati adanc … , energia intra prin chakra coroanei, a inimii, prin cea sacrala si se raspandeste spre al treiela ochi si spre gat si pleaca din inima spre plexul solar, pleaca de la chakra sacrala spre chakra radacinii si spre plexul solar. Este atat de multa lumina care vine in corpul nostru in planurile noastre interioare. Este ca si cand aceasta aceasta lumina trece prin sistemul nostru de chakre, prin toate corpurile noastre divine si incepe sa inunde organele. Imaginati-va cat de multa lumina intra prin chakra capului si intra in creier si-l inunda.

Undele creierului se misca in aceasta energie de lumina de la emisfera dreapta la cea stanga, armonizand partea dreapta si stanga a creierului. Imaginati-va lumina care se duce in centrul capului, in glanda pituitara, imginati-va cum aceasta energie, aceasta lumina transforma glandele in lumina si energie. Inspirati adanc… suntem imbaiati in lumina interioara.

Imaginati-va cum plamanii va sunt inundati cu aceasta lumina violeta, ca exista o mare de lumina violeta si va transforma plamanii, si-i vindeca si-i regenereaza, … respirati adanc … Imaginati-va cum flacara violeta are puterea sa modifice orice tristete pe care o simtiti in plamani. Imaginati-va cum in inima fizica razele luminii violete intra in toate organele voastre fizice, prin toate arterele, transformandu-le, curatandu-le, vindecandu-le. Inspirati adanc… Imaginati-va corpul din afara voastra vedeti aceasta flacara violeta curgand prin sistemul chakrelor intra in intreg sistemul. Intregul vostru creier este prins in lumina ei. Glanda pineala si pituitara pulseaza datorita acestei lumini, plamanii pulseaza datorita acestei flacari, dar in inima voastra lumina intra pulsând.

Lumina pura violeta intra dizolvand toate modelele vechi de lumina, regenerandu-le, vindecandu-le, echilibrandu-le, dar acum din ficat, dizolva frica, amintirile vechi, se duce in splina si dizolva grjile si nelinistile, curge in jos prin intestine, de-a lungul bratelor, de-a lungul picioarelor, curge peste tot. . . . inspirati adanc. . . Ne imaginam ca suntem asezati pe un tron in planurile noastre interioare, ca suntem regele/regina universului nostru launtric, intreaga noastra fiinta pulseaza odata cu aceasta lumina regeneratoare. Respirati adanc. . . Ne imaginam cum aceasta lumina violeta care trece prin corpul nostru ne vindeca, ne transforma si ne regenereaza? Ne realiniaza frecventa nostra cu cea a divinitatii noastr launtrice.

Cum va simtiti? Va simtiti confortabil ca rege/regina?

Imaginati-va ingerul pazitor care sta langa voi si acum incepem sa cerem informatii si spunem: imi intreb acum corpul, intreb divinitatea launtrica, fortele universale care lucreaza cu mine, care exista in amprenta mea divina, in destinul meu sa traiesc in aceasta viata hranit numai de lumina, de prana? Da sau nu?

Exista in amprenta mea divina sa traiesc numai cu prana in urmatorii 5 ani? Da sau nu? Sa traiesc numai din prana, da sau nu? Este in amprenta mea divina informatia sa traiesc numai cu prana in anul care urmeaza? Da, sau nu? Si avem incredere in primul cuvant care ne vine in minte. Intreb divinitatea mea launtrica, constiinta trupului meu: este in amprenta mea divina sa traiesc aceasta viata fara lichide, fara hrana sau fara lichide? Da, sau nu?

Si din nou intrebam: este in amprenta mea divina sa ating nemurirea fizica in aceasta viata? Da, sau nu? Si o ultima intrebare: intreb divinitatea mea launtrica, ca rege/regina ce sunt – este destinul meu in aceasta viata sa fiu un suflet care armonizeaza? Da, sau nu?

Inspiram adanc. . . Acum aveti cateva raspunsuri, sa ne continuam programarea. Pentru toti cei care ati primit raspunsul da, pentru a trai cu prana, sau daca nu ati auzit nimic, atunci urmatorul program este corect, spunem: acum ii dau divinitatii mele launtrice permisiunea sa-mi aduca toate vitaminele, mineralele, tot ceea ce am nevoie pentru a mentine un corp sanatos. Adu-mi-le acum din prana, din iubirea Mamei Divine, din fortele universale. Aceasta este dorinta mea… Daca simtiti ca este potrivita spuneti da, da, da.. Spunem: acum cer ca programul meu de a trai numai cu prana sa fie unul de gratie, de bucurie, sa fie usor, sa permita ca aceasta tranzitie sa se produca in mod natural, cu bucurie. Aceasta este rugamintea mea, daca simtiti ca vi se potriveste spuneti: da, da, da. Ne imaginam ca o retea asezata in jurul lumii si unii ca voi care sunt reprogramati sa faca acest lucru in aceasta viata – acum eu cer divinitatii mele launtrice sa ma conecteze acum cu toate celelalte fiinte de pe planeta care sunt programate sa faca acest lucru, pentru ca sa ne putem sprijini unul pe altul pe planurile reale, exact asa cum avem nevoie. Iar daca acest lucru vi se potriveste spuneti: da, da, da.

Inspiram adanc. . . Si acum toti cei dintre noi care vrem sa materializam esenta noastra divina pe pamant, sa creem o armonie interioara, ca sa sprijinim acest lucru, spunem: „chem constiinta corpului meu fizic, si o puteti imagina ca pe un soldat in fata voastra, chem constiinta divina a corpului meu emotional, si va imaginati un colonel, sau vedeti doar raze de lumina, chem acum constiinta divina a corpuluiimeu mental, si vi-l imaginati cum stau in fata voastra, si spunem: acum va comand ca Dumnezeu care sunt inainte, fiinta mea fizica, emotionala si mentala sa lucreze in armonie perfecta pentru a sprijini manifestarea sinelui meu divin pe pamant în armoie perfecta, cooperare perfecta, la toate nivelurile, in toate vietile fiintei mele, acum. Imi imaginez ca cei trei din fata voastra isi dau mana, se imbratiseaza pentu ca primesc comenzi clare, imaginati-va cum se apleaca in fata voastra, fericiti sa lucreze impreuna. Inspirati profund. . . Si acum imaginati-va cum dispar din fata voastra. . . imaginati-va cum priviti chakra coroanei si cum curge si mai multa lumina, roz, albastra, aurie, priviti-va chakra inimii cu razele ca niste cabluri cosmice care intra in chakra inimii, iar universul va intreaba acum: vreti sa fiti conectati permanent la aceasta sursa nesfarsita de iubire divina, de intelepciune, iubire si putere divina, prin chakra, coroanei, a inimii si cea sacrala? Iar daca acest lucru vi se potriveste spuneti da, da, da. Inspirati profund. . . puneti mana pe inima si scoateti sunetul iubirii spunand de trei ori: aaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaa, aaaaaaaaa. Puneti-va mana pe chakra coroanei, ascultati sunetul intelepciunii, puteti accepta acea vibratie, inspirati adanc: oooooooo, oooooooo, oooooooooo. Cand sunteti gata deschideti ochii, intindeti-va.

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *