Exerciții și meditații pentru a deschide Chakra Ajna, al treilea ochi

Odată cu deschiderea celui de al treilea ochi veți fi capabili de a vedea și de a detecta obiecte, evenimente, oameni, energii, etc., care sunt în locații aflate la distanță.

Practicând Reiki în fiecare zi, vă puteți deschide al treia ochi (chakra Ajna). Această chakra este legată de glanda pineală. Deschiderea celui de al treilea ochi îmbunătățește funcția glandei pineale.

Culoarea chakrei Ajna este Indigo. Culoarea semnifică responsabilitatea și intuitivitatea. Această culoare ne pune în legătură cu sufletul, ne face legătura cu întregul univers, ne oferă experiența de a fi o parte a universului. Vizualizând această culoare se îmbunătățește imaginația, intuiția și se echilibrează starea mentală.

Deschiderea celui de al treilea ochi va aduce câteva schimbări pozitive în propria persoană.

Efectul deschiderii celui de al treilea ochi:

Beneficii primare ale deschiderii celui de al treilea ochi:

Cresc puterile intuitive

Crește conștientizarea

Se îmbunătățește capacitatea psihică

Aduce mai multă claritate gândurile

Crește nivelul de înțelegere și înțelepciune

Subjuga ego-ul

Îmbunătățește fluxul de energie Kundalini.

Beneficiile secundare:  

Se va îmbunătăți capacitatea de comunicare non-verbală

Va spori concentrarea pentru a atinge obiectivele

Îmbunătățirea sănătății și stării de fericire.

 Meditație 1- (vedeți și postarea MUDRELE CHAKRELOR)

Staţi confortabil, cu coloana vertebrală dreaptă și concentraţi-vă atenția pe al treilea ochi, începând ușor deasupra punctului dintre sprâncene pe vertebra cervicală 1, cuprinsă în interiorul craniului, la baza lui.

Formaţi o inimă cu degetele mari care se ating la vârfuri și degetele arătătoare, inelare şi degetele mici îndoite atingându-se la a doua falangă. Ridicați degetele mijlocii, pentru a forma o coroană. Ridicați-vă mâinile în fața celui de al treilea ochi, plexului solar, în fața pieptului (cu degetele mari în capul pieptului) sau lăsaţi-le pe genunchi.

Inspiraţi adânc şi pe expiraţie intonaţi mantra OM/AUM. (ton LA).

Efectuați această meditație cel puțin timp de 20 de minute.

Nu faceți timp de 5 minute după această meditație.

Meditația 2

Aceasta este o meditație simplă, dar puternică pentru a deschide al treilea ochi.

Închideți ochii.

Respirație încet, într-un mod constant.

Aduceți bărbia aproape de piept.

Continuați să respirați în mod constant

Relaxați-vă la maximum.

Uitați-vă spre vârful nasului cu ochii închiși pe jumătate.

Se concentrează pe acel punct cu ochii relaxați.

Păstrați respirația ca și înainte.

Se menține această poziție timp de 5-10 minute.

Exerciții:

Puteți efectua aceste exerciții înainte de a începe meditația pentru a deschide al treilea ochi. Acest lucru vă va ajuta să obțineți energie care curge.

  1. Închideți ochii și concentrați-vă asupra regiunii dintre cele două sprâncene. Nu se aplică o presiune excesivă asupra ochilor închiși. Ochii ar trebui să fie pe deplin relaxați. La început s-ar putea vedea doar întuneric, dar cu timpul veți vedea imagini. Mențineți concentrarea aici pentru câteva minute în fiecare zi.

  2. Alt exercițiu pentru deschiderea de al treilea ochi. Stați într-o poziție confortabilă, cu ochii închiși. Concentrați-vă pe regiunea celui de al treilea ochi și inspirați de șase ori în timp ce vă imaginați o lumină strălucitoare care curge în al treilea ochi de fiecare dată când inspirați. Inspirația ar trebui să fie lentă și lungă. În timpul expirației imaginați-vă că nimic nu iese din regiunea celui de al treilea ochi.

  3. Alt exercițiu: Stați cu picioarele încrucișate și închideți ochii. Concentrați-vă pe regiunea celui de al treilea ochi și începeți numărătoarea inversă de la 100 la 1 cu un interval de două secunde.

  4. Un alt exercițiu. Aprindeți o lumânare la o anumită distanță de dvs. priviți flacăra. Apoi, închideți ochii și vizualizați flacăra în ochii închiși.

După ce practicați regulatat aceste exerciții și meditații de deschidere a celui de al treilea ochi, puteți începe să observați simptome de deschidere al celui de al treilea ochi. Experiențe extraordinare vă pot confirma că al treilea ochi se deschide.

Simptome:

Puteți simți o presiune asupra capului și în zona ochilor. Vă apare frecvent un zâmbet pe față. Veți iubi să fiți în natură sau cu alte persoane. Veți observa o îmbunătățire a capacității de a gândi și de a acționa. Veți experimenta libertatea de griji și dileme. Veți dobândi capacitatea de a iubi fără a avea așteptări de la alții.

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *