Exerciții cu două dintre cristalele care vă pot activa capacitățile paranormale

Fiecare om posedă, în stare latentă, anumite capacități paranormale.

Din multitudinea de  cristale care vă pot stimula dezvoltarea aptitudinilor, așa zis, paranormale, în exercițiile de mai jos se vor folosi ametistul sau lapis lazuri.

Ametistul este considerată piatra spiritualității și protecției. Ajută în meditație și în rugăciune să se intre mai ușor într-o stare meditativă. Ametistul este folosit în regresiile în viețile anterioare, în comunicarea cu îngerii și lucrul cu energia divină, ajută în deschiderea celui de al treilea ochi.

 Lapis ajută la activarea celui de-al treilea ochi și aduce înțelegerea vieților anterioare și inspiră evoluția în încarnarea prezentă. Aduce pace interioară, conștiintă superioară, înțelegerea adevărului, deschidere spiritual.

  1. Puteți prinde cu o bentiță elastică, în zona din mijlocul frunții, un cristal de ametist sau lapis lazuri, înaintea oricărei meditații sau rugăciuni sau înainte de a merge să dormiți (păstrați bentița și cristalul pe perioada somnului).

  2. Prindeți în zona celui de al treilea ochi un cristal de ametist sau lapis lazuri, într-o cameră obscură, așezați-vă în fața unei oglinzi și priviți cristalul din frunte timp de trei minute. Imaginați-vă cum cristalul emană fascicule de lumină. Vă pot apare diverse imagini în fața ochilor. Se spune că sunt imaginile dvs din viețile anterioare. Bucurați-vă și nu vă speriați!

  3. Seara, cu lumina stinsă în cameră, așezați la înălțimea ochilor o lumânare și în fața ei un glob din unul din cristalele amintite mai sus și priviți flacăra prin cristal timp de trei minute. Apoi închideți ochii și vizualizați pe ecranul mental imaginea flăcării. În momentul în care imaginea dispare reluați privitul flăcării cu ochii deschiși 3 minute. Închideți ochii din nou. Încercați ca la fiecare reluare să mențineți pe ecranul mental imaginea flăcării cât mai mult timp. Se repeat exercițiul timp de 30 minute.

  4. O altă metodă de dezvoltare a clarviziunii ar fi privitul timp de 30 minute într-un glob de cristal. Vor putea apare diverse imagini care vă pot indica că vi se dezvoltă clarviziunea.

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *