Exerciţii care echilibrează cele două creiere

Se spune că dacă am putea folosi creierul la adevărata lui putere, am putea realiza lucruri incredibile. Ştiința medicală sugerează că se foloseşte aproximativ 5-10% din capacitatea creierului. Albert Einstein se spune că a utilizat aproximativ 32% din creier.

 Creierul este mai puternic decât cel mai avansat super computer. Fiecare ființă umană este înzestrată cu talente nenumărate, și puteri inerente infinit dar din păcate sunt în stare latentă.

Din nefericire, aceste puteri inerente infinite sunt situate în acea parte a creierului care este în mare parte latentă și rămâne neutilizată.

Pentru a putea funcționa în mod eficient creierul, aceasta trebuie activat.

Energia solară este sursa de alimentare holistică care alimentează creierul, care poate intra și ieși din corp sau din creier prin ochi. Ochii nu sunt doar sunt ferestrele sufletului ci şi uşile de intrare a Energiei Soarelui în creier. Dacă priviţi o sursă de apă care curge şi apoi vă uitaţi la soare, veţi vedea un curcubeu. Ochi pot vedea întregul spectru de lumină solară.

Există multe moduri de a obține, foarte simplu, beneficiile naturii, fără a vă expune la efectele sale negative. Se ştie că atunci când norii se adună omul devine sumbru, trist. Când apare soarele, ne simțim energici și conectaţi la adevăr.

Plexul Solar mai este numit creierul abdominal.

Plexul Solar are sarcina de a menţine şi de a echilibra funcţiile organelor interne.

Dacă echilibrul plexului solar este distrus, pot să apară: insomnii, bronşită cronică, hipertensiune, boli cardio-vasculare, diverse probleme cardiace, infarct, infecţie duodenală, ulcer, constipaţie, diaree, gastroenterită, gastrită, lipsa absorbţiei (intestin subțire), dureri menstruale şi alte probleme legate de ciclu, impotenţă etc.

Vindecarea Centrului Solar poate dezvolta capacitatea utilizată din creierul de sus. Echilibrarea Plexului Solar poate vindeca mintea, corpul și spiritul, aducând o mai mare forţă fizică şi mentală, sănătate emoțională și spirituală.

Se pot face exerciţii folosind energia soarelui. Printre altele, s-a dovedit că o persoană poate trăi doar pe energie solară pentru perioade foarte lungi, fără a mânca mâncare. Metoda de utilizare a luminii solare poate ajuta la tratarea tuturor tipurilor de boli psihosomatice, mentale, orice fel de probleme psihologice și fizice precum și creșterea puterii de memorie, forță mentală. Se poate dezvolta încrederea în sine pentru a face față oricărei probleme din viață și se poate depăși orice fel de teamă, inclusiv cea a morții în termen de 3 luni de la începerea practicării aceastei metode.

Privind soarele, într-un mod corespunzător, timp de 6 luni, vor fi vindecate boli fizice. Mai mult decât atât, după 9 luni, foamea va dispare de la sine.

Aceasta este o metodă simplă, dar eficientă, bazată pe energia solară, care permite să se armonizeze și să se reîncarce corpul cu energie de viață și, de asemenea, va debloca puterile nelimitate ale minții foarte ușor, vor dispare nu doar bolile psihice şi fizice dar şi ignoranța spirituală.

Un exerciţiu care echilibrează cele două creiere

Acest exerciţiul este conceput astfel încât să echilibreze cele două creiere  în acelaşi timp.

În picioare sau aşezaţi, plasaţi ambele mâini pe stomac. Privirea îndreptată înainte. Inspiraţi până când simţiţi că aerul vă dilată stomacul.

Pe expiraţie,  împingeţi cu ambele mâini stomacul către interior şi către în sus şi rotiţi încet partea de sus a toracelui, capul şi privirea cât mai spre stânga cu putinţă. În acelaşi timp, rotiţi bazinul către dreapta. Inspiraţi revenind la poziţia iniţială, slăbind încet presiunea exercitată de mâini pe stomac până când ele se odihnesc lejer pe zona stomacului.

Apoi expiraţi şi rotiţi încet partea de sus a toracelui, capul şi privirea către dreapta de data aceasta şi apăsaţi din nou pe stomac în timp ce rotiţi bazinul către stânga.

Inspiraţi, reveniţi la poziţia iniţială.

Repetaţi acest exerciţiu de 4 până la 36 de ori.

Puteţi executa iniţial, de 4-5 ori succesiunea inspiraţie-expiraţie. Ulterior puteţi mări progresiv numărul acestor repetiţii, pentru a evita durerile în umeri

Scopul rotirii capului este relaxarea nervilor gâtului, ai umerilor şi ai creierului. Iar aşezarea mâinilor pe abdomen ajută la concentrare.

Exerciţiu de respiraţie pentru a atragere atenţia „minţii instictuale” a Plexului Solar:
Respiraţi regulat de câteva ori, apoi reţineţi respiraţia pe plin.

În acest timp muşchii abdominali apasă în jos şi în faţă în zona Plexului Solar (partea superioară a abdomenului, locul unde coastele încep să se separe), deci abdomenul este umflat.

Pe expiraţie muşchii abdominali se retrag în interior şi în sus.

Faceţi această succesiune a mişcărilor de trei ori.

Respiraţi normal câteva secunde, apoi repetaţi de câteva ori acelaşi exerciţiu.

  Totul trebuie să se facă fără efort.
Puteţi continua exerciţiul ca în postarea mea: „De vorbă cu plexul solar” https://clickspiritual.net/de-vorba-cu-plexul-solar/

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *