Energia Mahatma de culoare galbenă


       Mahatma înseamnă Suflet Mare. Este energia iubirii necondiţionate, a Conştiinţei Pure. Este, de asemenea, o energie de Transmutare și libertate.
Transmutarea temerilor noastre, convingerilor noastre, modelelelor noastre vechi, emoțiilor noastre aduce eliberarea și deschiderea spre mai multă lumină, dragoste, alinierea la o energie profundă, echilibrul și pace, Non-Judecată și Maestrulul Suprem.
Am întâlnit descrierea ei ca fiind de diverse culori. Voi vorbi despre ea ca o energie de culoare galbenă, având o vibraţie fină, caldă, iubitoare. Această energie este într-o strânsă legătură cu energia sufletului, fiind foarte utilă în terapia sufletului.

Invocarea energie Mahatma

 Invocarea acestei energii se poate face pentru terapie, pentru protecţie sau pentru curăţarea personală.

Invocarea pentru curăţare:

 ”Invoc energia Mahatma să mă cureţe de tot ceea ce este malefic, negativ pe mine şi să le trimită acolo unde hotărăşte Bunul Dumnezeu”.

 Ea coboară ca o coloană de culoare galbenă, spălând câmpurile şi structurile dv de tot ceea ce este dăunător pe ele.

 Invocarea pentru protecţie:

“Invoc energia Mahatma să mă protejeze de tot ceea ce este malefic şi să nu permită intrarea nici unei energii sau entităţi în câmpurile şi structurile mele.”

 La iniţierea în Shamballa MDH se deschid chakrele buricelor degetelor pentru a conduce această energie. Pentru a face terapie folosind Mahatma se freacă palmele una de cealaltă, şi se exprimă intenţia de a face tratament cu energia Mahatma. Mahatma va trece atât prin degete cât şi prin chakrele palmelor.

 Acţiuni şi utilizări:
– Autotratament folosind această energie
– Se foloseşte în terapia sufletului. Astfel se ţin palmele pentru a transmite Mahatma pe zona pieptului timp de 15 minute la fiecare şedinţă de terapie. Are ca efecte curăţarea sufletului de energii şi entităţi malefie, dar şi refacerea lui în cazurile în care este afectat sau lipsă.
– Se foloseşte în terapia oricărui organ bolnav. La fel se ţin palmele transmiţând Mahatma timp de 15 minute. Are ca rol refacerea structurilor noesice la nivelul organului respectiv.
– La fel se foloseşte şi pentru animalele bolnave.
– Se poate folosi în curăţarea caselor sau spaţiilor încărcate negativ.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *