Efectul vindecător al culorilor

 

Culorile au o anumită frecvență și au proprietăți vindecătoare a anumitor tipuri de afecțiuni sau situații din viața noastră.

Violet – culoarea chakrei coroanei. Puteți folosi culoarea violet sau flacăra violetă pentru a curăța și a transmuta impuritățile și karma.

Indigo – este o combinație între violet și albastru, violet albăstrui. Puteți folosi această culoare pentru a vă deschide al treilea ochi, pentru a vă dezvolta abilitățile psihice și pentru protecție.

Albastru – aceasta este culoarea chakrei gâtului. Puteți folosi această culoare pentru comunicarea eficientă cu alte persoane și cu Arhanghelii Gabriel și Mihail. Albastru poate fi folosit pentru problemele juridice. De exemplu, dacă aveți un proces pe care doriți să-l câștigați, purtați albastru în ziua respectivă sau în orice zi când vă întâlniți cu avocatul și discutați probleme legale.

Verde – culoarea chakrei inimii. Este culoarea Arhanghelului Rafael. Poate aduce vindecare fizică și emoțională. Verdele este folosit și pentru prosperitate financiară.

Galben – culoarea chakrei plexului solar. Folosiți această culoare pentru succes în carieră, pentru a îmbunătățiți digestia, pentru a vă crește puterea personală.

Portocaliu – aceasta este culoarea chakrei sacrale. Puteți folosi portocaliu pentru a vă spori creativitatea, pentru a elimina blocajele din chakra sacrală, pentru a avea relații armonioase cu sexul opus și pentru a vă crește vitalitatea.

Roșu – aceasta este culoarea chakrei rădăcinii. Folosiți roșul pentru a aduce pasiune în viața amoroasă, pentru a îmbunătăți performanța sexuală și pentru puterea personală. Roșul elimină stagnarea.

Roz – se poate folosi pentru a obține dragoste adevărată, pentru a atrage sufletul pereche și pentru compasiune.

Maro – poate fi folosit pentru stabilitate financiară, pentru protecția investițiilor și a casei etc. Are un efect neutralizant, echilibrând tot ceea ce este în exces. Este folosit pentru împământare.

Negru. Se spune că preoții poartă negru pentru protecție. Este o culoare puternică. Folosit pentru a îndepărta răul, pentru protecția psihică și pentru a elimina oamenii nedoriți din viața noastră.

Dacă o persoană vă deranjează, puteți purta negru sau puteți pune un scut negru între voi, astfel încât aurele voastre să rămână separate.

Puteți vizualiza aceste culori care vă ies din mâini voastre sub formă de raze și „merg” la persoana sau la situația de rezolvat.

Spor în toate cele bune!

Uniune Spirituală

Daniela

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *