Ecranarea Reiki – Meditație

Flacara Violet este un instrument minunat de alchimie spirituală. Ea epurează și transmută orice negativitate, elimină orice nu este pentru binele nostru cel mai înalt. Prin urmare, poate fi folosită pentru a elimina negativitatea din corpul nostru fizic și mental, și, de asemenea, este un excelent mod de a curăța karma, curăţă spațiu, viața și câmpurile.
St. Germain este „deținător” al Luminii Violet. Atunci când invocăm Flacăra Violet se face apel la Maestru Înălțat Saint Germain sau se poate chema şi Arhanghelul Zadkiel.
Lumină albă este lumină de vindecare. Are un efect foarte liniștitor și blând, reconfortant, natural, neutralizant. Lumina albă este cea mai pură formă de energie care intră în corpul nostru și ne inundă aura și ne vindecă trupul, mintea și sufletul.
Flacăra Violet curăță toate blocajele și resturile din aura şi corpul nostru, lumină albă îl umple, astfel încât vindecarea poate avea loc. Combinația dintre aceste două energii este extraordinară.

Meditație
1. Stați într-o poziție confortabilă, cu ochii închiși și asiguraţi-vă că nimeni nu vă deranjează pentru cel puțin 5 minute.
2. Desenaţi simbolul puterii pe toate chakrele şi pe palmele.
3. Imaginaţi-vă într-un balon / cerc alb, și intenționaţi: „Energia Reiki mă vindecă cu lumina albă, pentru următoarele 24 de ore”, repetaţi de 3 ori.
4. Acum vizualizați bula albă fiind învăluită de o minge / balon / cerc de culoare violet, și intenționaţi: „Scutul Reiki de lumină albă în lumina violet să mă protejeze pentru următoarele 24 de ore”, repetaţi de 3 ori.
5. Se etanșează / sigilează energia cu simbolul de putere. Lumina violet epurează toată negativitatea şi numai formele de energie cele mai pure intră în cercul alb / mov.
Prin urmare, lumina violet protejează şi în același timp, lumina albă Reiki vindecă.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *