Dublul cuantic

Fizicianul (doctor în mecanica fluidelor), autor al „Teoriei dublării spațiului și timpului” (The Doubling Theory, 1988) Jean Pierre Garnier Malet, spune că trăim în două tipuri diferite de timp, unul pe care îl considerăm „real” iar celălalt cuantic, adică posibilitățile infinite care există în același timp. Cu gândurile noastre (nu cu acțiunile noastre) creăm realități potențiale.

El vorbește și despre dualitatea materiei, omul este și corp și energie. Corpul energetic este imperceptibil conștiinței.

Acest corp energetic este ceea ce el numește „dublu cuantic”.

În prezentul nostru creăm toate aceste realități potențiale cu gândurile noastre, îi spunem corpului nostru cuantic dublu sau energetic unde vrem să mergem, ce vrem să ni se întâmple, ce viață vrem să avem….

Fiecare gând creează o realitate potențială, prin urmare, gândurile noastre nu sunt în zadar. Au multă relevanță, mai mult decât ne imaginăm, și pot crea armonie sau dizarmonie în Univers. Știind acest lucru ar trebui să fim responsabili, mai atenți la ce emitem prin gânduri în Univers.

Putem să ne programăm dublul nostru cuantic astfel:

 Comunicarea cu dublul cuantic se deschide în momentul somnului, atunci când suntem adormiți profund. În minutul de dinainte de a adormi, în acel moment trebuie trimis mesajul.

Pentru a cere ajutor de la dublu cuantic trebuie să fim clari și conciși, să dăm indicații exacte.

Spunem numele și prenumele noastre, unde ne aflăm și care este situația noastră.

Lansăm comanda și spunem ce vrem să experimentăm, cum am vrea noi să se desfășoare o situație sau dacă există un alt mod mai bun și mai potrivit de a face lucrurile pentru noi și pentru toate persoanele implicate așa să se întâmple.

Este bine să nu impunem un timp de răspuns. Acesta poate fi de aproximativ patruzeci de zile. Cheia este să avem încredere că cererea este făcută și „firele” au început deja să se miște. Trebuie doar să rămânem prezenți și să urmăm pașii care ne apar.  

Legătura cu dublul nu necesită o tehnică anume, totuși este important să ținem cont de acești pași și să o facem așa cum simțim.

Ne putem imagina dublul nostru cuantic și dăm intenția să vorbim cu el. Îl putem întreba ce concepții greșite sau ce percepțiile greșite create în timpul zilei trebuie să schimbăm.

Nu trebuie să ne fie frică, trebuie să avem încredere și să fie benefic și celor din jur. Mintea trebuie antrenată să aibă o gândire pozitivă, de vibrație înaltă.

Conform acestei teorii, noaptea servește la ștergerea tuturor potențialelor pe care le-am creat în timpul zilei.

Și în ceea ce privește cererile către dublul nostru, este bine să începem cu lucruri sau fapte simple, astfel încât să câștigăm încredere, iar apoi, pe măsură ce o avem, ne putem permite să visăm sus, cât de sus și incredibil ne dorim.

Viața este pentru a ne bucura.

„Fizica cuantică spune că fiecare dintre noi este un Observator, că observăm un câmp de potențial infinit și că apoi colapsăm realitatea care se potrivește cu gândurile și cu convingerile noastre.”

 Spor în toate cele bune!

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Dublul cuantic

  1. Am descoperit web-ul tau cautand „afirmatii”– Acum citesc si citesc din articolele tale. sunt foarte bune,scurte si la obiect. Dar e o pagina simpla, mie imi place, insa cred , am impresia, ca nu ai multi cititori, Incearca sa o promovezi cumva, ar fi pacat sa nu fie mai cunoscuta. Si imi place cum mergi pe „pseudonime”, a tebuit sa caut pe google, habar nu aveam 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *